Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nincs merszem elmenni futni...

Nincs merszem elmenni futni mit tegyek?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok szeretnék elkezdeni futni, hogy jobban érezzem magam a bőrömben de félek elmenni mert tartok attól, hogy megszólnak az emberek.

Nem vagyok extrémen túlsúlyos de azért nagy a fenekem és tartok attól, hogy ezért megszólnak majd.

Mondanátok pár tanácsot, hogy hogyan küzdjem le eszt.

2020. aug. 6. 20:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Senkit nem fog érdekelni, hogy mekkora a feneked. Menj el futni egy csendes helyre, természetbe akárhova, ha nem akarsz emberek közt futni. Vagy menj el az egyik barátnőddel és akkor van egy biztonságérzeted. Halgass fülhallgetóval zenét. Akkor eltereled a figyelmed, jobban fog menni a futás, és ha netán megszólnak nem fogod hallani.
2020. aug. 6. 20:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Senki a világon nem fog megszólni ilyenért, ne aggódj:)
2020. aug. 6. 20:21
 3/7 anonim válasza:
100%
Te legalabb tenni akarsz erte es szard le masok velemenyet
2020. aug. 6. 20:28
 4/7 anonim válasza:
100%

Csak az első pár alkalom nehéz, amint megtapasztalod, hogy senki nem szól meg emiatt, sőt nem is néz rád csúnyán, sokkal könnyebb lesz újra és újra eljárnod.

Eleinte más okból ugyan, de én is féltem, emiatt nagyon korán hajnalban mentem és nem is a legnépszerűbb futóhelyre. Idővel aztán sikerült leküzdeni ezt a szorongást, sőt néha odaköszönünk egymásnak egyik-másik futóval, akikkel többször is "összefutottam" már :) Hajrá!

2020. aug. 6. 20:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szóld meg te is őket
2020. aug. 7. 05:14
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy teltebb vagy túlsúlyos embert látok futni, nem az jut eszembe, hogy mekkora a hátsója, hanem azt látom, hogy felállt és elindult. És küzd, nem pedig otthon fetreng. Én nagyra becsülöm azokat, akiknek van céljuk és tesznek is érte. Próbáld meg kizárni a külvilágot. Pár alkalom után megszokod és nem fog zavarni. Hidd el, nem mindenki kezd bomba testtel futni.
2020. aug. 7. 06:25
 7/7 anonim válasza:
87%

Bár úgy lenne, ahogy írtátok. Nekem sokszor kiabáltak már ki autóból gyúrósok, meg cigók. Nem értem, miért kell lenézni, aki nem 15 éves korától a konditeremben él.

De emiattne add fel kérdező! Normális sportoló nem szól be ilyenért, a többi véleménye meg nem ér annyit, hogy lemondj róla.

2020. aug. 7. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!