Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nem merek elmenni konditerembe...

Nem merek elmenni konditerembe. Hogy győzzem le a félelmem?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok, egy női terembe szeretnék menni, de még így sem merek. Nagyon szeretnék elkezdeni sportolni, de félek, mert még sosem voltam.

Mi ennek a menete? Bemegyek, köszönök, kérek egy napi diák jegyet (ilyenkor kell vinni diákigazolványt, vagy ez hogy van?). Ez után megmutatják az öltözőt és hogy merre kell menni? Nem tudom milyen gépek vannak, de az szerintetek segí, ha videót nézek gépek működéséről?

2020. júl. 30. 11:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyaltalan nem kell felni, a tobbseg nagyon kedves es segitenek mindenben. A recepcios korbe szokott vezetni ha kered es a gepekre ra van irva altalaban hogy kell hasznalni.
2020. júl. 30. 11:43
 2/8 A kérdező kommentje:

Annak örülök ha rá van írva, köszi!

Ezt tartalmazza a házirend: "...Fitness és Szépségfarm sportterületeire belépni csak az érvényesen megváltott napi jeggyel vagy bérlettel lehet. Az első alkalommal történő belépésnél minden vendégnek kötelező kitölteni a recepciónál rendszeresített Regisztrációs adatlapot, melyben elfogadja a Női Fitness Terem Házirendjében foglaltakat és tudomásul veszi, hogy annak betartását az Üzemeltető munkatársai ellenőrzik. Az első belépés magában foglalja a fényképes nyilvántartásba vételt is."

A fényképes nyilvántartásba vétel mit jelent?

Valamint még annyi kérdésem lenne, hogy mit vigyek magammal? Váltóruha és cipő, törülköző, víz jutnak eszemben.

2020. júl. 30. 11:52
 3/8 anonim ***** válasza:
30%
Menj el egy barátnőddel, vagy keress rá a Facebookon az egyikre, és ott érdeklődj.
2020. júl. 30. 12:00
 4/8 anonim válasza:
100%
Cukrot is vihetsz, hátha leesik. Diákigazolvány kell, mert honnan tudnák, hogy diák vagy?
2020. júl. 30. 12:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Webkamerával nyomnak rólad egy fotót, Chili fitnessbe volt ez nekem, a biztonság kedvéért ha valami baj lenne vagy eltünik valami, ja meg hogy megnézik ha belépsz a kártyával te vagye.
2020. júl. 30. 12:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Minden gépre rá van írva, hogy hogy kell bánni vele. És lesznek rajtad kívül másik is akik kezdők. Nyugodtan kérj segítséget a teremvezetőktől, edzőktől vagy a tapasztaltabb sportolóktól.
2020. júl. 30. 12:50
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én lemegyek veled, ha kell :D

16F

2020. júl. 31. 01:05
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a megnyugtató válaszokat! :)

Így több dolog érthetőbb lett. Viszont attól is tartok, hogy bemegyek és tényleg nem fogom tudni, hogy melyik gépet használjam, meg hogy melyik mire való.

Még egy kérdés eszembe jutott, a törölközőt minden gép használatakor térítsem magam alá?

Utolsó, kedves vagy, de női terembe szeretnék járni. :)

2020. júl. 31. 21:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!