Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt ment le a...

Mennyi idő alatt ment le a spárgád?

Figyelt kérdés

Főleg olyanokhoz szól a kérdésem, akik úgy kezdték, hogy nem balettoztak pl 6 éves koruktól:D

Angol illetve oldalspárga is érdekel. Tudom, mindenki más, nem is hozzátok akarom hasonlítani magam, de érdekel mi a reális, annyi mindent lehet olvasni a neten...

2020. aug. 4. 16:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
KB 4 év
2020. aug. 4. 16:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Igazából tényleg nagyon nagyon változó, hogy kinek mikor sikerül. Amikor elkezdtem nyújtani nem értem el a földet, ha lehajoltam. Viszont két nap nyújtás után már simán lent volt a tenyerem, a haránt spárgám kb. két hónap alatt lement, az angol pedig hat hónap alatt.
2020. aug. 8. 19:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Én 4 éves korom óta balettozok. A spárga lemegy, de amúgy ezzel lehet a legjobban nyújtani [link]

Ezzel szoktam én is, nagyon hatékony.

2020. aug. 10. 15:18
 4/5 anonim ***** válasza:
56%
Attól függ hol kezded. Volt egy lány, neki egy év alatt kajak meglett, de úgy, hogy előtte a fele volt meg. Nekem kb. 4 hónap volt úgy hogy megvolt 80%-osan. Szóval kellett vele küzdenem és ma is küzdök. :D
2020. szept. 29. 20:13
 5/5 Metionin ***** válasza:
70%

Igaz én balettoztam de volt egy balesetem, ami után évekig nem sportolhattam és rehab után egyáltalán nem mentek le a spárgáim. Így kb. 3 hónap alatt mentek le a franciák, a bal később mint a jobb. Az angol gyerekkoromban sem ment le teljesen és most is vagy 15 centi hiányzik hozzá pedig több mint egy éve külön nyújtok rá. Nyilván most nekem sem fog olyan hamar lemenni mint kiskoromban amikor kb. 1 hónap alatt lerakott a balettmester, főleg hogy a sérülés miatt óvatosan kell csinálnom. Egyik barátomnak a semmiből 9 hónap alatt ment le a jobb francia, a balra még gyúr.

Amit a 3-as linkelt, nekem is van, tényleg tök jó. Meg a nem elasztikus változat is pl. állóspárgákhoz.

2020. okt. 17. 18:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!