Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A h.i.i.t edzés tényleg hatásos?

A h.i.i.t edzés tényleg hatásos?

Figyelt kérdés
Sok helyen írják, hogy jobb az intenzív interval edzés zsírégetéshez, állóképesség fejlesztéshez, mint a hosszabb kardió edzés. Aki így edz már régóta, leírná a tapasztalát? Célom nem az izomépítés, szóval ezt hagyjuk, elég izmos vagyok már. Elhittem azt a maszlagot, hogy nő nagyon nehezen épít magára izmot, ezért sokáig súlyzós edzéseket csináltam, hát nagyon nem kellett volna. És messzebbre költöztem az edzőteremtől és nem akarok 2x1 órát oda és vissza araszolni a dugóban, ezért gyűjtök infókat erről az edzésről,mert ezt otthon is egyszerű kivitelezni.
2020. júl. 21. 13:46
 1/1 anonim ***** válasza:

Hatásos persze,időhatékony is,jó és változatos kardió edzéseket lehet vele összerakni.

Eleinte nehéz,mert megterhelő de megszokod,arra figyelj,hogy összetett gyakorlatokat válogass bele (burpee,fekvőtámasz,guggolásból felugrás,ugrálókötél,hasprés stb.).

2020. júl. 21. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!