Szerintetek hogyan gyurjam ki egy kicsit magamat? (lent bövebben)
Figyelt kérdés
Az szerintetek jo hogyha most vagyok 176 cm és 72 kg és ha lefogyok mondjuk 66-ra és onnantol kezdekem el a testemet izmositani, és akkor még a hasam is kockás lesz, ugye??2010. aug. 3. 10:49
1/3 Osynho válasza:
Először növelj tömeget utána szálásíts! Az izomnövekedés némi zsír lerakódással is jár, mivel iszonyat sokat kell enni :) Miután van már egy kis tömeged, le lehet pucolni a felesleget.
2/3 clint válasza:
nem jó.
Én 178 cm vagyok nem sok különbség és nekem 72 kgosan nem kellett vna még fogyni. Na mindegy. HA izomtömeget növelsz, nem tudod kockás has mellett tenni. A kockás has az alacsony testzsír miatt van, nagyon kevés az a mázlista akinek olyan a genetikája, hogy kockás legyen a hasa tömegelésnél is.
A tömegnövelés lényege, hogy sok kalóriát viszel, be hogy tápláld az izmokat, hogy növekedjenek. Emiatt a sok kalória miatt zsír is jön fel egy kevés, hisz nem lehet kiszámítani mennyi a tökéletes mennyiség az izmoknak ezért
minél többet kell bevinni. Ha felszedsz egy bizonyos mennyiégü izomzatot egyszerüen lepucolhatod magadról a zsírt egy diétával és akkor lehet kockás hasad. Ennyi.
3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2010. aug. 3. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!