Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tudok regisztrálni a youtubera...

Tudok regisztrálni a youtubera, úgy hogy egyszer már letöröltem magamat, de ugyan arra a címre szeretném (Bővebben lent. )?

Figyelt kérdés

Régebben csináltam 1 accountot , de azt töröltem , mert rossz volt az életkor, csináltam egy ujjat ugyan arra az email címre, ekkor regisztrációs során valami google fiokot is létrehozott aminek ugyan azok az adatai mint a youtubesnak. A mostani regisztrációmat is töröltem mert később megbántam a nicket, ugyan is a teljes nevemet tartalmazza tehát töröltem. Szeretnék 1 új nincket létrehozni immár a véglegeset :D.

A probléma az, hogy nem enged regisztrálni a régi emailemre mert ezt írja ki :

The Google account you tried to sign in to is already linked to (***régi account neve** ).

Hogy törölhetném ezt a googles accountot, vagy mi a teendő?

2010. jan. 8. 22:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Amikor rossz volt az életkor nem is regisztráltál, mert nem engedett, azért nem árt tudni, hogy mikor regisztrálsz...

Amúgy google megvette egy ideje a youtube-ot, ezért hozott létre egy google-s fiókot is.

Amúgy törölni kéne a gugli-s fiókot, de sehol sem találtam, hogy hol kell.

De ha ennyire fontos, regisztrálj egy másik email címmel.

2010. jan. 8. 22:15
 2/3 A kérdező kommentje:

Szia ! Az accountom jó volt még 15 évesen írtam 18 at ,és most 18 évesen volt 21 a youtuben ott ugye életkort meg nem lehet módosítani.

Azt hogy a google fiókot ,hogyan töröljem még én se jöttem rá ebben kérnék segítséget.

2010. jan. 8. 23:57
 3/3 A kérdező kommentje:
Minden regisztrálásnál uygan azt az e-nailt használom itt is az van nem szeretnék ujjat
2010. jan. 8. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!