Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit ajánlotok egy nagy mozgási...

Mit ajánlotok egy nagy mozgásigényű fiatal lánynak?Kézilabdáztam,fociztam egyik se volt jó.olyan kell amiben teljesen ki tudom élni minden energiám

Figyelt kérdés

2020. júl. 5. 19:06
 1/5 anonim ***** válasza:
95%

Variáld a sportokat, ne állj meg egynél.

Fuss, ússz, bringázz. sokat lassan, keveset gyorsan vaagy sokat és gyorsan :D

Emelj súlyokat. Itt is lehet nagy súlyokat használni, meg kisebbeket is. Egy súlyemelő edzést, vagy valami kettlebelles edzést kipróbálnék a helyedben.

Küzdősportok.

Akrobatika.

2020. júl. 5. 19:20
 2/5 anonim ***** válasza:
25%
a dugást
2020. júl. 5. 19:20
 3/5 anonim válasza:
100%

Te jó ég, kérlek, küldj valamennyit belőle!

Nekem annyi energiám van, mint egy nagybeteg, ólommal bevont csigának, akinek lótetű volt az anyja.

2020. júl. 5. 20:19
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
1-essel értek egyet. Több sportágat kombinálva jobban ki tudod élni minden energiádat. Emellett az intenzitást is érdemes váltogatni, ami szintén jó recept arra, hogy mindig ki tudj merülni.
2020. júl. 6. 08:11
 5/5 Fa_ember16 ***** válasza:
100%
Én a focit nem szerettem,de elfaradtam.mondjuk nem nagy csoda mivel elvoltam hízva és a normál futás is már sok volt.de viszont fogyás után engem a jégkorong és mostmár a box fárszt ki nagyon.ja,és #2 lehet hogy 16,inkább ne mondj ijen fasz ságot.
2020. júl. 8. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!