Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Edző szeretnék lenni, de van...

Edző szeretnék lenni, de van rajtam nému plusz! Lehet így is esélyem?

Figyelt kérdés
Mindenképp szeretnék belevágni az álmomba, és szeptembertől elkezdeni, egy edzői tanfolyamot. Van egy hely, ahova járni szoktam edzésre, ott mondták is, hogy onnantól már akár órákat is tarthatok. Az egyetlen dolog, ami visszahúz az a súlyom. Nem vagyok nagyon duci, de jó lenne azért kb 7-8 kilótól megszabadulni. A felesleget az étrendemnek köszönhetem, az állóképességem szerintem elég jó, mindig is mozogtam. Tehát izmosnak izmos vagyok, csak ugye ott van rajta az a felesleg.. Már elkezdtem dolgozni rajta, de sajnos én képtelen vagyok gyorsan fogyni. Heti fél kiló minusz van meg általában, ha ennél nagyobb a kalória deficitem, iszonyatosan éhes leszek, és csak rosszabbat csinálok mint kéne. Tehát már elkezdtem egy diétát, de nem biztos hogy az edzősködés elkezdéséig minden feleslegem le tudom adni. Így is lenne esélyem? Vagy egy ilyen edző ne is várja, hogy jöjjenek hozzá vendégek? Szeretnék hiteles lenni, és jó példát mutatni, ezenkívül megszerettetni a mozgást az emberekkel.

2020. jún. 25. 16:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Változtatsz az étrendeden.

Együtt dolgozol azokkal, akiket edzel.

Aztán szépen lefogysz.

2020. jún. 25. 16:59
 2/10 A kérdező kommentje:
Csak az edzők mindig is példaképek voltak számomra, és úgy érzem így nincsen "jogom" a helyübe lépni. Viszont halogatni se szeretném, plusz a fogyásban is kiválló motiváció ez.
2020. jún. 25. 17:04
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem lennél hiteles. Nem téged választanálak. Előbb hozd magad formába.

Oda járnál tanfolyamra, ahova edzeni jársz? Ha igen, akkor persze, hogy rá akarnak beszélni, nekik az bevétel 😁

2020. jún. 25. 17:37
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen, ahova járok edzeni, ott ajánlottak egy tanfolyamot, de nem náluk lenne.
2020. jún. 25. 18:09
 5/10 A kérdező kommentje:
Megértem ha nem engem választanál, én is szivesebben mennék olyanhoz, akin tényleg látom,hogy mennyire edzett. Szerintetek szeptemberig még formába tudnám hozni magam?
2020. jún. 25. 18:11
 6/10 A kérdező kommentje:
2 hónap alatt 7-8 kiló lehetséges?
2020. jún. 25. 18:12
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Mit eszel? Mi a probléma az étrendeddel?
2020. jún. 25. 18:24
 8/10 A kérdező kommentje:
Alapvetően egészségesen eszem, de kiszámoltam a kalóriáimat, és kijött hogy pluszban vagyok: teljes kiőrlésű tészta, avokádó, gyümölcsök, párolt rizs/krumpli, teljes kiőrlésű kenyér,olajos magvak. Tehát az étel minőségével nincsen gond, viszont át kell variálnom az arányokat pl: kevesebb rizs, több zöldség a tányéron
2020. jún. 25. 18:31
 9/10 A kérdező kommentje:
Könnyen el tudok szálni kesudió és mandula terén is:D. Viszont legalább egy jó alapom van az étkezésben. Nincs cukor, se fehér liszt, semmilyen tartósítószeres áru.
2020. jún. 25. 18:33
 10/10 MadSeal ***** válasza:
100%
Ahoz, hogy belekezdj egy kurzusba, szerintem mind1. Persze tartsd a diétát, és ha úgy érzed, hogy már jó formában vagy, kezdhetsz ezzel foglalkozni.
2020. jún. 25. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!