Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fiúk/férfiak titeket mindez...

Fiúk/férfiak titeket mindez zavarna?

Figyelt kérdés

Véleményekre vagyok kíváncsi. Titeket mennyire zavarna az, ha a barátnőtök számolna minden kalóriát, rendszeresen sportolna, (napi 1-2 óra) közös kajás programok felejtősek? Csak könnyű, ch szegény és fehérjében gazdag ételt fogyasztana.

Esetleg befolyásolja-e az önbizalmatokat hogy a lány kidolgozott, csinos formával rendelkezik? Vagy gond nélkül bepróbálkoznátok?

Egykori szerelmem részegen bevallotta, hogy kevésnek érezte hozzám magát, azért hagyott faképnél. Pedig nekem ő úgy tetszett ahogy volt.

Jöhet mindenféle vélemény, akár lányok is elmondhatják ők hogy vélekednének arról, ha a srác folytatna ilyen életmódot!😁

2020. jún. 22. 08:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
68%
Igen, zavarna, mondom ezt úgy, hogy nekem is fontos az egészséges életmód, rendszeres edzés, normális étkezés. De ez nevetséges és gyerekes, hogy soha nem lennél hajlandó beülni valahova enni egy jót, fagyizni egyet, bármi. Ennek köze nincs az életmódváltáshoz, de majd ha komolyodat kicsit, rájössz te is, és hátha megtanulod elvezni az életet. Sok sikert hozzá.
2020. jún. 22. 13:10
 12/23 A kérdező kommentje:

Na most, Ti honnan tudjátok, hogy én nem szeretem ezt csinálni? Számotokra azaz élet élvezése, hogy esztek úton-útfélen? Ugyan. :D Van az a mondás: nem azért élünk hogy együnk.. Igenis amíg súlycsökkentés a célom kell ez a szigor. Ha ezt a kedves partner nem képes elfogadni, ott az ajtó. Szeretem ezt csinálni, így élni. Tudok magamnak jó ételeket elkészíteni anélkül, hogy az olajban tocsogna vagy tonna számra lenne szénhidráttal.

Illetve engem nem zavar, ha mellettem mindenfélét fogyasztanak. Sőt, jó látni, hogy mások jóétvággyal eszik a nálam épp tiltólistás ételt. A családnak szoktam készíteni rendszeresen, örömmel desszerteket, mivel ők szeretik és nem követik az én életmódomat. Amíg valaki nem akarja rámerőltetni, hogy mit egyek, addig nincs harag.

Az okosoknak pedig, akik szerint nekem emiatt szomorú az életem: nem tudtok rólam semmit, de persze ti már azt is leszűrtétek, hogy gyerekes vagyok és boldogtalan. Egy pszichológus/pszichiáter is megirigyelne benneteket. Gratula!

2020. jún. 22. 13:45
 13/23 anonim ***** válasza:
84%
Elég sértődékenynek tűnsz, egy szelet csoki lehet feldobná a napod! :)
2020. jún. 22. 14:20
 14/23 A kérdező kommentje:

Leírom a rólam alkotott véleményekről a véleményemet és máris sértődékeny vagyok? Egyre jobb. Nem kell a személyeskedés, ne térjünk el a kérdés lényegétől. Nem kell a kérdést túlbonyolítani, egyéb részletekbe belemenni.

Azt pedig kissé álszentnek tartom, hogy az emberek 90%-a szeretne egy csinos, igényes nőt maga mellé, de ha már nincs közös evészet és TV előtt fekvés akkor hagyjuk is egymást. Ha pedig szeret enni, többet pihenni és van rajta +15 vagy több kiló akkor "bottal se". Tisztelet a kivételnek.

2020. jún. 22. 14:29
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Egy bizonyos szint felett biztos, hogy zavarna. Egyrészt elesnénk jó kis közös programoktól, amikben fontos összetevő az evés (és nem, nem a két pofára zabálás az egyetlen módja az evés jelentette örömök élvezetének). Másrészt egy körülményes étrend biztosítása idő, pénz és energia, aminek jelentős részét én szívem szerint más közös dolgokra szánnám, a kajálást pedig letudnám sokkal egyszerűbb módon. Harmadrészt, úgy általában nem szeretem túltudatoskodni az életem, szóval valószínűleg alapvető világszemléleti különbségek is kiütköznének.
2020. jún. 22. 14:34
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavarna, de azt sosem értettem, hogy hobbi sportolók miért veszik annyira véresen komolyan ezt a dolgot, mintha Mr. Olimpiára készülnének.
2020. jún. 22. 14:37
 17/23 anonim ***** válasza:
82%
Én eddig kizárólag a saját álláspontomat írtam le (#15), de szerintem is elég sértődöttnek tűnsz. Például számon kéred az emberek 90 %-át. Fogadd el, hogy a többség nem passzol hozzád, és kész. Amúgy fiatal korban elég sokan csinosak relatíve igénytelen étkezés és időtöltések mellett is.
2020. jún. 22. 14:38
 18/23 A kérdező kommentje:
Nem kérek számon senkit. :) Elfogadtam, másért változni nem fogok. Köszönöm a normális válaszokat. :)
2020. jún. 22. 14:40
 19/23 anonim ***** válasza:
82%

"másért változni nem fogok."

Hát ez nem a hosszú távú kapcsolatok irányába mutat! :) Szóval egyelőre tényleg nyugodtan szelektálj aszerint, hogy a fickó mennyire mászik falra a kalória-, meg CH-számolgatástól - arra a kis időre, míg tart a kapcsolat tényleg kár lenne megváltoznod!

2020. jún. 22. 15:07
 20/23 A kérdező kommentje:

#19: Úgy véled, a tartós kapcsolat titka az, ha megváltoztatjuk a szokásainkat, az életmódunkat, hogy megfelelhessünk a másik félnek?

Az, hogy én emiatt egyedülállóként fogok föld alá kerülni, legyen az én gondom.:)

2020. jún. 22. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!