Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fiúk/férfiak titeket mindez...

Fiúk/férfiak titeket mindez zavarna?

Figyelt kérdés

Véleményekre vagyok kíváncsi. Titeket mennyire zavarna az, ha a barátnőtök számolna minden kalóriát, rendszeresen sportolna, (napi 1-2 óra) közös kajás programok felejtősek? Csak könnyű, ch szegény és fehérjében gazdag ételt fogyasztana.

Esetleg befolyásolja-e az önbizalmatokat hogy a lány kidolgozott, csinos formával rendelkezik? Vagy gond nélkül bepróbálkoznátok?

Egykori szerelmem részegen bevallotta, hogy kevésnek érezte hozzám magát, azért hagyott faképnél. Pedig nekem ő úgy tetszett ahogy volt.

Jöhet mindenféle vélemény, akár lányok is elmondhatják ők hogy vélekednének arról, ha a srác folytatna ilyen életmódot!😁

2020. jún. 22. 08:30
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
70%
Nem, inkább imponálna. Én is ilyen vagyok és ezért simán tudnék alkalmazkodni. Az önbizalmamat meg nem befolyásolná negatív irányba, inkább megnyugtatna hogy bízhatok benne, mindig egy fitt és egészséges párom lesz. Férfiként én is küzdöttem azzal, hogy az eddigi barátnőimnek nem volt olyan fontos az egészséges életmód és az ép testben ép lélek, mint nekem.
2020. jún. 22. 08:39
 2/23 anonim ***** válasza:
73%

Ugyanezt csinalom, mint te, ugyhogy engem inkabb az zavarna, ha a baratnom nem ilyen lenne :)

F25

2020. jún. 22. 09:35
 3/23 anonim ***** válasza:
69%

Az, hogy te számolod a kalóriát és heti 10-15 órát töltesz alakformálással, az nem ok arra, hogy egy közös programot ezzel vágj agyon... hogy ne lehessen veled elmenni egy étterembe, mert csak valami salátát eszel három fenyőmaggal, és utána fehérjeturmix-szal öblíted le. Vagy ne lehetne beülni egy pizzára, vagy ne lehetne egy elnyalni egy fagyit.

Ha egyébként is ennyit mozogsz, akkor egy pizzát is gond nélkül ledolgozol.

2020. jún. 22. 09:47
 4/23 anonim ***** válasza:
42%
3-as: láthatólag nem fogtad el a kérdés lényegét: NEM fogyókúráról van szó, HANEM életmódról, és abba nem fér bele egy csomó kaja - és nem a ledolgozásról van szó!
2020. jún. 22. 09:50
 5/23 A kérdező kommentje:

Igen, életmódról beszélek. Nem egy 2 hétig tartó koplalós, önsanyargatós diétáról.

Nem ülnék be étterembe enni, se pizzázni. Számomra egy közös program ne a közös zabálásokról szóljon. Ki is készülne az ilyen kajáktól a gyomrom.

Persze vannak nálam is csaló napok. A havi 1 az, amit megengedek magamnak diétás időszakban. Súlytartásnál kisebb csaló étkezés is belefér, de azt is csak ésszel.

Annak pedig örülök, hogy vannak itt hasonló életmódot folytató válaszolók! 😊

2020. jún. 22. 10:08
 6/23 anonim ***** válasza:
97%
Engem nem zavarna, hasonló vagyok, DE! Én azért egy éttermet és jó kaját nem hagyok ki, nem számolok mindent, szeretek élni. Az a része lehet egy idő után felcseszne.
2020. jún. 22. 10:14
 7/23 anonim ***** válasza:
95%
Mivel én egyáltalán nem vagyok ilyen lehet hogy lennének problémák
2020. jún. 22. 10:15
 8/23 anonim ***** válasza:
81%

Ne aggódj, idővel megtanulsz majd élni is és lazítasz a szabályaidon. Ismerem ezt én is, csináltam évekig. Aztán rádöbbentem, hogy akkor sem történik semmi, ha időnként megeszek egy tábla csokit, pörköltet nokedlivel vagy bármit, amit kívánok.

Véleményem szerint pont azért, mert ez egy életmód és nem egy átmeneti fogyókúra bele kell férnie, hogy igenis legyenek időnként közös zabálások, "csalások".

2020. jún. 22. 11:42
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Én 25 kilót adtam le úgy, hogy semmit nem számolgattam, csak az elégetett kalóriákat követtem. Többet mindig lehet mozogni, kevesebbet egy idő után nem lehet enni.
2020. jún. 22. 11:58
 10/23 MadSeal ***** válasza:
88%
Én a Flexible Dieting híve vagyok, szóval ha néhanapján nem zavarja a leányzót, hogy amíg ő a mekiben egy tál csirkés salátát rágcsál, én meg betolok egy nagy big tasty menüt McNuggetsel, végén egy kis fagyival, akkor semmi gond.
2020. jún. 22. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!