Férfiak! Titeket zavarna, ha egy nő az átlagos / egészséges kinézete ellenére a kilói alapján túlsúlyos lenne? Befolyásolják titeket a számok?
Figyelt kérdés
2019. szept. 14. 19:38
1/6 anonim válasza:
Nem. Az befolyásol, hogy hogy néz ki. Persze aki a kilói alapján túlsúlyos az az esetek 99%-ban szintén túlsúlyos.
2/6 anonim válasza:
8 éve vagyunk együtt barátnőmmel aki túlsúlyos. Kb 15-20 kg felesleg van rajta, de ettől függetlenül nőies és nekem vonzó. Volt már ennél 10-15 kilóval kevesebb is mióta együtt vagyunk, én pedig a jelenlegi sulyomnál voltam 15 kilóval könyebb kockás hassal és 10 kilóval nehezebb is.. mikor mire van időnk és energiánk... néha nincs magunkra, ez van.
28/f
3/6 anonim válasza:
Zavarna, igen.
Egy nő ne legyen már kövér. Meg egy férfi se. Nem igaz, hogy nem lehet leállni a zabálással.
4/6 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!
Látom vannak gondjaid az értő olvasással. Véleményem szerint az ÁTLAGOS kinézet nem a kövérségre utal. Nagyon sok férfi van 100 kg felett, akikről nem is gondolnám, mert bár izmosak, de abszolúte nincsenek elhízva.
2019. szept. 14. 22:36
5/6 anonim válasza:
De, egy 100 kilós férfi el van hízva. Csak már fel sem tűnik, mert szinte mind az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!