Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a neve ennek a ruhadarabnak...

Mi a neve ennek a ruhadarabnak, és mi célt szolgál?

Figyelt kérdés

Sok sportolón láttam már, de nem tudom h miért viselik.

[link]

2020. jún. 21. 13:02
 1/8 A kérdező kommentje:
Csak az egyértelműség miatt, arra a fekete valamire gondolok, ami kb úgy néz ki mint egy sportmelltartó
2020. jún. 21. 13:03
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Sportmelltartó
2020. jún. 21. 13:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Rajta van a szponzor neve, plusz feldobja a felsőt. Ennyi.
2020. jún. 21. 16:22
 4/8 anonim ***** válasza:
reklám hordozó
2020. jún. 21. 17:11
 5/8 A kérdező kommentje:

Szerintem ennek funkciója is van, egyébként lehetne a póló is ilyen mintás

Én valami testtartásjavítóra gondoltam

2020. jún. 21. 17:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Egy focimeccsen szerinted a testtartással fognak foglalkozni? Ugyan kérlek. Le tudod venni, kimosni, és másik alkalommal másik ruhára rárakni és nem kell 15 db felsőt külön legyártani mindenkire.
2020. jún. 21. 17:36
 7/8 anonim válasza:
Különböző elemzéseket tudnak segítségével végezni a játékosokon, a pulzusmérő órának is van ilyen pulzusmérő öv része, na ez is ehhez hasonló, de ezzel tudják követni, hogy egy játékos mennyit fut, milyen gyorsan hasonlókat. De részletesen is leírják, ha rákeresel arra, hogy Catapult rendszer
2020. jún. 21. 18:43
 8/8 anonim válasza:
Szerintem az edzésen használják mikor 2 csapatra oszloanak és, hogy tudják ki kivel van. Legalábbis nálunk sulban ilyen célt szolgált a láthatósági mellény xd
2020. júl. 6. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!