Tapasztalt kerékpározók! Milyen ruhadarabok elengedhetetlenek télen hosszabb túrákra?
Kamásli a cipőre (amennyiben bepattintós)
egyébként én télen inkább rövidebbeket megyek, intervallumokkal.
Télire nincs gyári bicajos szettem, tök vékonyak, drágák és egy szöszösebb cicanadrág pont megfelel aláöltözetnek (pasiknak is van ilyen jégeralsó néven) egy sígatya vagy kényelmes farmer alá! És persze a jégre esés közben is hasznosabb a pufi cucc! Vettem láthatósági pufi kabátot is, így nem kell feszegetni a mellényt..
Nekem inkább a kezem és a lábam fázik, vettem búvár zoknit, de a régi jól bevált frottír belsejű a kedvencem egy műszőrme béléses bakancs mellé! :) Olyan van, aminek a teljes belső felülete 1cm szőrrel fedett, imádom!!! Kamáslit nem vettem, zavaró!
Kesztyűre ne sajnáld a pénzt, mert a gagyi műbőr ráfagy a kormányra, megmerevedik és semmit nem lehet benne csinálni!
Sálat csak -15 alatt és hófúvásban teszek fel, egy sima vékony kötöttet, amiben kapok levegőt!
Ami mindig van nálam: egy pici üveges Hubi! Ok, nem lenne szabad, de rohadt hidegben induláskor egy kis kortyinka (nem több) elgargalizálva csodákat tesz, orvos mondta, azóta nem kapok hetente torokgyulladást! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!