Mitöl megy fel a pumpa edzés közben??
Állandó problémám, hogy főleg a monoton kitartást igénylő gyakorlatoknál a legkissebb dolog is kizökkent a koncentrációból (pl nyikorog a fa parketta, vagy rezonál valami a basszustól, stb.), ilyenkor szétesek, utána pedig már nem bírok koncentrálni mert tiszta ideg vagyok tőle és inkább abbahagyom, mert úgy érzem hogy mindjárt falhoz ba*om a súlyt.
Mit lehet ez ellen tenni?? Más is van így?
Megemelkedik az adrenalin és a tesztoszteron szint edzés közben. Ez okozza hogy feszkós vagy, de nem normális hogy ilyen szinten. Itt nem csak a hormonokról van szó, hanem az alapvető ingerküszöböd alacsony és az idegrendszered nincs rendben.
Ilyet azoknál tapasztaltam és láttam, akik szerekkel élnek.
Ha valamit fontosnak tartasz, és elrontod valahogy, meglehet, hogy dühös leszel. De ennyire nem.
Ha épp ezzel az edzéssel az a célod, hogy a napi feszültségeket eldobd magadtól, és valamit elrontasz, meglehet, hogy hirtelen a feszültségek feljönnek, és ezen az elrontáson vezeted le. De ennyire nem. :D
Ha ordibálod súlyelemelés közben hogy nem vagyok *uzi, még az is valami..De ez a rendesen ideges leszel és feszült, ráadásul ENNYIRE, ez nem normális. Akkor sem lenne ha profi szinten csinálnád amit csinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!