Szerintetek mennyire igaz az az állítás hogy a küzdősportokban való jártasság nem ér sokat ha a valóságban megtámadnak ?
"29-s micsoda stílus. Gratula pajti👏Szüleid remek embert neveltek belőled."
Házisertéssel hidd el semmi gond sincsen.
Viszont a negyedórás verekedéssel, meg azzal, hogy 4-en akartak megrúgdosni, na azon kijelentésnél már érdemes elgondolkozni mennyire true a story. Kezdjük azzal, hogy annyi ideig nemnis bírnád szuflával, valamint ha ennyien akarnak rajtad lábbal elvégzendő plasztikázást végrehajtani, az össze is fog jönni.
Hagyjátok már, tiszta vicc a tag! Esetleg szimplán csak trollkodik, és élvezi, hogy elindított ennél a kérdésnél egy kis flame-t. Most erre tudja a kukiját verni a sarokban.
15 perces bunyó, négyen nem tudnak szétrúgni, épphogy túlélted..... ne már.... a 300 spártai egyike esetleg nem te voltál? :D
Na figyelj Mr. Utcaiharcfélisten itt a válaszolók többsége azóta űz komolyabban harcművészetet/küzdősportot mikor még az anyád a szüzességét sem vesztette el. Azt hittem, hogy SűrítettLevegőnél senki sem tud nagyobb butaságokat firkálni ezen a fórumon. Bevallom most tévedtem. Neked sikerült!👏 "Gratulálok".
Úgy nem tudsz érdemben vitatkozni, hogy folyamatosan hazudsz össze-vissza és nagyobbnál nagyobb szamárságokat írsz.
15 percig bunyóztál? Ez tudod, hogy hihető csak el? 5 percig egyik fél üti a másikat, míg a másik nem csinál semmit, majd csere, végül megint csere. Így esetleg hihető.
Ember, UFCben is külön edzenek személyi edzőkkel az állóképesség növelésén, hogy bírják átlagban a 3x5 perces bunyókat, címmeccseknél meg az 5x5 perces bunyókat. Ráadásul sokszor hónapokig készülnek külön erre is. Ennek ellenére a végén mindig még az ánuszukon keresztül is veszik a levegőt már, pedig nekik a menetek között szünet is van, ahol próbálnak levegőt venni, inni, stb.
Egy ütés-rúgás-adok-kapok is kivesz egy csomót az erődből, nemhogy majd birkózós dulakodás.
"Na figyelj Mr. Utcaiharcfélisten itt a válaszolók többsége azóta űz komolyabban harcművészetet/küzdősportot mikor még az anyád a szüzességét sem vesztette el. Azt hittem, hogy SűrítettLevegőnél senki sem tud nagyobb butaságokat firkálni ezen a fórumon. Bevallom most tévedtem. Neked sikerült!👏 "Gratulálok"."
Nem kell komolyabban semmit se űzni. Nekem nem nagyon volt eddig bármit komolyan űzni, mert a 25-30kmes sincs totál semmi értelmes, 45kmes körzetben is olyan edzések vannak csak, hogy az ember inkább menekül onnan. Elég utána olvasni normálisan a dolgoknak és ennyiből már tudja az ember, hogy nettó baromság mikor ilyeneket írnak, hogy 15 percig bunyózott utcán, stb.
Sűrített Levegőtől kiakadtál, akkor nem tudom mi lett volna veled itt pár éve a kategóriában, mert jó pár korábban itt megfordult netharcoshoz képest SűrítettLevegővel normálisan el is tudott beszélni az ember.
"SűrítettLevegővel normálisan el is tudott beszélni az ember."
Hááát..... nem. 🤣🤣🤣🤣 Ne túlozzunk!
Ám akkor szerintetek mennyire hatékony a küzdősportokban való jártasság ami az egy fegyvertelen , illetve nem váratlanul támadó , ellenfeles helyzetet illeti ?
Mellesleg köszönöm a válaszokat !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!