Ez az edzés mennyire lehet jó nőknek?
Egy kislány csípett el, hogy ingyen állapotfelmérés, olcsóság, ingyen edző, minden csoda. Kicsit szkeptikus vagyok, olyan érzésem volt, mint a biztosítós lehúzásoknál, mikor jófejségből kitöltesz egy kérdőívet, hogy mennyire szereted a kiscicákat, és még évek múlva is hívogatnak, hogy náluk fektess be.
Néztem a honlapot, fészt, egyrészt nekem fura, hogy csupa idős mama van fotózva (tök jó, ha van nekik egy ilyen hely, csak akkor nem értem, hogy miért engem, harmincas pipit hálóznak be).
Viszont a honlapon nincsenek árak, ami már eleve fura, a fészes véleményekben meg éves szerződésről beszélnek(?). Szóval olyan fura az egész. Valaki ismeri esetleg őket, tudtok véleményt mondani?
Nem ismerem őket. De maga a módszer akár működhet is, más kérdés, hogy akarsz-e elköteleződni egy évre. Mert lehet hogy neked nem ez a típusú mozgás jön be, vagy nem tetszik a társaság, akármi lehet.
Ilyen típusú köredzések vannak amúgy más termekben is, egyet én ki is próbáltam. Nekem az volt a bajom vele, hogy egy-két alkalommal még elmegy, de utána meg dög unalom az egész.
Ennél amit mutattál pedig úgy látom, mintha csak kardió gépek lennének... ha nincs ellenállás, amit növelni lehetne időről időre, és ugyanannyi az edzésidő, akkor mi a fenétől fejlődnél, ezt nem nagyon értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!