Kangoo cipő hogy jött be nektek fogyási célra? vagy egyéb ötlet egész testes fogyásra?
Attól függ ez is,hogy mennyi a felesleg stb. Én 6 éve kangoozom, az elején olvadtak a kilók,de az utolsó 5-6 kilót a diéta mellett kondi teremben sikerült csak leadnom.
Szerintem se vegyél cipőt,hacsak nem hosszabb távon akarod csinálni. Én kb 1 éve jártam,mikor vettem a cipőmet. Igaz,hogy ki is használom,heti 4x minimum megyek.
Viszont anyagi vonzata is van a saját cipőnek. Eleve 77ezer ft-tól indul az új és nagyjából 60-80 edzésenként kell rugót cserélnem, ez 8700 ftba kerül jelenleg illetve egyéb dolgok is lehetnek cserések a cipőn. Viszont,ha bérled, akkor ezekkel nem kell foglalkoznod.
A saját cipőnek annyi az előnye azon kívül,hogy bárhol előszedheted,hogy a bélés a te lábad formáját veszi fel.
Végülis helyi fogyás nem létezik,így ha futni eljársz és diétázol,az is jó. Ha nem akarsz elmenni otthonról, vegyél egy jobb ugrálókötelet pl. Brutál hatékony.
:O nem is tudtam hogy ilyen drága! :O huha...
és egy trambulinon ugrálni? vagy csak önmagában? hülyén hangzik tudom...
Lehet jó a trambulin is,de az is egy költségesebb dolog.
Voltaképpen,hogyha kevesebb kalóriát eszel,mint amit elégetsz, fogyni fogsz. Szerintem még mindig az ugrálókötelezés az egyik leghatékonyabb vagy a futás. Ugrálókötelezésre példa: kezdetben 1perc ugrálás 1 perc séta (pulzusodat felviszed,majd le) aztán ha jobban bírod 2 perc ugri 1 perc séta, 3 perc ugri 1 perc séta. Ebből kezdetnek 20 perc,aztán lehet növelni. ugyanígy lehet futással is. Emellé betolsz egy nap 3 liter vizet, jó kaját, tuti hogy fogyni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!