Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen sportot ajánlotok...

Milyen sportot ajánlotok ilyen ismérvekkel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

25 éves nő vagyok, 178 cm és 95 kg, kb. 20 kg felesleg van rajtam (ne savazzatok, fél éve még sokkal több volt). Eddig tempós gyaloglást és rövidebb biciklizéseket csináltam sport gyanánt az egészséges táplálkozás mellett, de most már szeretnék állóképességet is növelni, formába kerülni, izmosodni.

A futás nem nagyon megy még, 1500 m-eket tudok egyszerre lefutni. A Crossfit-re gondoltam, heti kétszer tudnék járni 75 perces edzésekre. Nem lenne túl sok, túl megerőltető 20 kg felesleg mellett? Ha ezt nem javasoljátok, akkor milyen mozgás lenne számomra ideális?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2020. jún. 10. 13:29
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Kezdőként szerintem ez a futás teljesen jó még, lesz ez még jobb is, csak ne add fel. A kocogást tempós gyaloglással váltogasd. Még mindenképp olyan gyakorlatokat válassz, ami nem erőlteti meg túlzottam az izületeidet.

A crossfittet én nagyon szeretem, de a 75 perc szerintem kezdőként még nagyon gyilkos lenne.

Vannak ilyen basic meg kezdő csoportos órák is crossfitten belül, arra érdemesebb járni.

Kitartást :)

2020. jún. 10. 15:04
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ahova én járok crossfit edzésre, ott van most is egy lány,akin van 20-30 kg felesleg és korábban is jártak oda mások is így. A feladatokat az edző segítségével magadra tudod szabni.
2020. jún. 10. 21:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!