Hobbifutáshoz ajánlott venni pulzusmérő karórát?
Figyelt kérdés
Heti 1-3 alkalommal futok 5-7 km-t, és nem nagyon szeretnék izmot veszíteni. Mellette súlyzózom (testépítésnek nem nevezném). Valami mozgás kell, mert itthon ülök egész nap...2020. jún. 8. 16:28
2/15 A kérdező kommentje:
Hogy ne menjek az anaerob pulzustartományba, ha jól értem a leírásokat.
2020. jún. 8. 16:37
4/15 anonim válasza:
3000 - 6000 forint közötti termékről van szó.
Én spinningelek, nekem van 2 is.
De csak az után vettem az elsőt, miután 10 héten át minden héten kétszer voltam edzésen. Ez volt a jutalom, hogy rendszeresen edzem.
Amíg nem gondoltam komolyan, nem volt értelme.
5/15 anonim válasza:
Szerintem egészen nyugodtan vegyél, ha akarsz, akkor is ha "keveset" futsz. Nem tudom, mi ez a hülyeség, hogy csak akkor lehet kütyüd, ha ultrafutó vagy... Hülye fitnesz sznobokra ne hallgass.
6/15 anonim válasza:
Fitnessz sznob vagyok amiatt mert feleslegesnek tartom a kütyüket? 😄😄 nem inkább akkor lennék ha erőltetném már 100 méterhez is a legdrágábbat?
Vegyen nyugodtan persze, de az égvilágon semmi értelme nincs.
7/15 anonim válasza:
"égvilágon semmi értelme nincs."
Tegyük hozzá, hogy szerinted nincs. Mert természetesen rendkívül hasznos kütyüről van szó.
Gondolom azért lázadozol ennyire ellene mert fogalmad sincs róla, hogy hogy kell hatékonyan használni...
8/15 anonim válasza:
Ráadásul az okos mérő kütyük motiválnak is :)
9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat (kissé megkésve). Még nem vettem, de tervben van egy mellkaspántos, pontos típust még nem néztem ki, de egy analóg megteszi.
2020. jún. 17. 10:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!