Látszódhat így a six pack?
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok, pár hónapja edzek komolyabban...látszódhat a kockahasam, attól függetlenül, hogy van felette egy kis zsír? A hasam alján még nem igazán látom az izmokat, de a felső részen kivehető. (tudom, hogy a lenti rész makacsabb)2020. máj. 27. 21:21
1/4 anonim válasza:
Csak aerob edzés, de az aberrált sok, kaja helyett sovány hús, nulla szénhidrát, nulla cukor, nulla zsír, vége felé kicsit mindig legyél egyre szomjasabb, aztán mehet instára.
2/4 anonim válasza:
Első, 0 szénhidrát 0 zsír... Mit kellene akkor ennie? Nem ehet csak fehérjét. Az agy pl csak szénhidráttal működik
4/4 anonim válasza:
Valamennyire kirajzolódhatnak a vonalai, de bármennyit is edzel hasra, ha van rajta zsírréteg akkor sajna nem fog igazán látszani.
"0 szénhidrát,0 cukor,0 zsír"
Ez hülyeség, nem egy fenntartható diéta.
Próbáld számolni a kalóriákat,egy kalóriakalkulátorba megnezheted mennyi a szükségleted.
Alapvetően én azt tudnám ajánlani, hogy a nasizásokat hagyd ki napközben, üdítőt, cukros italokat ne igyál
Étkezéseket ne hagyj ki
(Vacsorára ehetsz kevesebbet,de azért ne hagyd ki)
Gyorskajákat is nagyívbe kerüld.
Aztán idővel ha már megvan a kívánt testzsír százalék, akkor néha néha megengedhetsz magadnak valami kevésbé diétásat, de ne szaladjon el veled a ló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!