Tényleg Gabi és Dave nyerte az exatlont?
Figyelt kérdés
Állítolag több ország is feltette , és most az instagram ezért van "felrobbanva", azt is mondják több variációt is találtak de most komolyan ezt miért kellett lerni?!2020. máj. 27. 16:55
41/48 anonim válasza:
Igen, Zozo nagyon ügyes volt végig. Kár hogy nem ő nyert.
Viszont, én nem féltem őt, ő az a típusú ember aki mindig megtalálja majd a maga boldogságát, sikeres lesz az exatlon nyeremény nélkül is. Pont azért, mert nem görcsöl rá a dolgokra, Aduval és Dorcival ellentétben.
42/48 anonim válasza:
Nagyon laza srac, szivesen megismernem
43/48 anonim válasza:
Zozo megérdemelte volna tény ,de szokás mondani ki nem. Akik ott vannak teljesítménnyel jutottak odáig el,nem volt vizes nudli egyik játékos sem.
44/48 anonim válasza:
Azert ezzel tudnek vitatkozni. Lehetett manipulálni az ugyessegivel az egeszet. Meg szerintem akinek nulla a kondija gondolok ott Adura, Durcira az ne nyerjen versenyt. Nem is fognak.
45/48 anonim válasza:
#44 Manipulálni az ügyességivel? Adu és Dorci gyenge fizikumú? Szeretnék én olyan gyenge fizikumot ,ami egy ilyen játék döntőjébe elég. 😂
46/48 anonim válasza:
Hat Gabinak, Davenak, Dávidnak, Zozónak volt. Dorci es Adu két futam után meghalt.
47/48 anonim válasza:
#46 Lehet ,hogy egyesek jobban bírták,de "félhalott" állapot is elég volt ahhoz ,hogy bejussanak. Igazából lényegen nem változtat.
48/48 anonim válasza:
"Azert ezzel tudnek vitatkozni. Lehetett manipulálni az ugyessegivel az egeszet. Meg szerintem akinek nulla a kondija gondolok ott Adura, Durcira az ne nyerjen versenyt. Nem is fognak."
Azt nem mondanám hogy nincs kondijuk. Csak még nem alakult ki az úgynevezett "sport szív" jelenség ami az életkorukat tekintve érthető, ez hosszú éveken át alakul ki. Ezért jobb a többiek állóképessége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!