Szerintetek tehetséges testépítő?
Páldi Gábort kérdezném tőletek.
Szerintem nagyon tehetséges látszik belerakja a kemény munkát! De viszont,ugye nem tol annyit aztán nem megy azért úgy a felkészülés,mer ha növit meg inzulint használna + a tsm,az elég baró lenne nem ?
Nem kell semmiféle tehetség a testépítéshez. Ez pont azért jó, amiért a futás. Kellő kitartással mindenki képes eredményeket elérni. A kitartás mértékétől függ, hogy mekkorák lesznek az eredmények.
A testépítés jellemzően a kényszeres viselkedésről szól, a fanatizmusról, a patent rendszerről. Enélkül nem megy. Akiben van elég ambíció, bizonyítási vágy az elszánt lesz. Tehetség ugyan nem kell ehhez.
Egy-egy versenyfelkészülési időszak, a maga 6-8 hónapjával simán egy millió, de inkább több. Ebben sincs tehetség. Abban már annál inkább, ha szponzort is talál magának. Mivel az nem jár csak úgy. Ezért nincs szinte senkinek.
Szerintem eleg tehetseges versenyzo. Csak egy kicsit elszallt vele a lo. Eleg nagy lett az arca. Pl az ilyen es hasonlo posztok:
Nekem tetszik a fizikuma. Tehetseg valoban nem nagyon kell ehhez a sporthoz, inkabb a jo genetika. Az viszont olyan, mint a tehetseg. Vagy van, vagy nem is lesz.
Paldinak nem olyan kiemelkedo a genetikaja, de jo.
Komolyak a kulcsszavak.
mivaaaaaaan, páldigabiakirály
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!