Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tényleg Gabi és Dave nyerte...

Tényleg Gabi és Dave nyerte az exatlont?

Figyelt kérdés
Állítolag több ország is feltette , és most az instagram ezért van "felrobbanva", azt is mondják több variációt is találtak de most komolyan ezt miért kellett lerni?!

2020. máj. 27. 16:55
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
100%
Már másodszor írod hogy “ellenség”, de csak ellenfelek voltak egy játékban. Nem ugyanaz...
2020. máj. 29. 22:44
 32/48 anonim ***** válasza:
23%
Nyilván ezért írtam úgy ,hogy "ellenség" mivel nem háborúban vagyunk,viszont szimpla ellenféli rivalizálástól azért az Exatlon keményebb menet,nyilván egy kicsit háborús megfogalmazás volt ,na de volt is csata. :D
2020. máj. 29. 22:55
 33/48 anonim ***** válasza:
100%

Dorcinak drukkoltal?

Ha igen, elarulod mit talaltal benne szimpatikusnak? Csak kivancsi vagyok.

2020. máj. 29. 22:58
 34/48 anonim ***** válasza:
23%
Nem drukkoltam neki,alapvetően is mindig azt vallom,hogy pártatlan hozzáállás a legjobb,akkor nem lehet csalódni nagyon,csak egy kicsit túl nagy felháborodás van kerítve ennek az egésznek ,ami vele és Bogival történt,Dorci-t sokan szidalmazzák jó magyaros ízes szavakkal,gyakorlatilag abból állnak a komment szekciók ,hogy Dorci így ,Dorci úgy,meg hogy Adu így úgy,sőt még le is c**ányozták, Bogiról meg senki se szó se beszéd,full ártatlanság homálya. Pedig a dolog úgy indult ,hogy Bogi mondta az egyik versenynél,hogy ő nem megy,mivel nem fekszik a pálya neki,utána rászóltak ,hogy azért ez így nem lesz jó,mert ők akkor sokkal többet futnak,meg hát nincs kivételezés nyilván valóan! Ez ugye Boginak jó volt,pihent is és még a statisztikái is rendben voltak,itt szóltak rá ,hogy menni kellene,ekkor jött az összekapás és ebből alakult később a további dolgok,szóval nekem csak ez a gondom,hogy egy irányba elhúzott mindenki.Illetve az is valamilyen szinten,hogy sokan alapból is lenézik a kihívókat, hol ott ugyebár a nézők ,akik nézik és kommentelnek ők is kihívók,alap vetően sokan a bajnokokkal pártatlanok ,míg a kihívókra jobban ráhurrognak ,ha bajnokok csinálnak valamit az már sokkal lájtosabban kerül elő csak. Én alapvetően egy Fairplay ember vagyok,de amiket látni azért elég erősek és nonszensz dolgok a nézőktől.
2020. máj. 29. 23:08
 35/48 anonim ***** válasza:
100%
#34 Persze hogy szidják őket hisz állandóan másban keresték a hibát hogy kit miért lehetne szidni. Szerintem undorító viselkedés ez. Főleg mikor a saját csapattársuk megsérült és kinevették
2020. máj. 29. 23:16
 36/48 anonim ***** válasza:
100%
#35 Ez a kinevetős dolog pontosan melyik alkalom is volt? Ki kit?
2020. máj. 29. 23:26
 37/48 anonim ***** válasza:
100%
A játék elején nem volt Dorcival es Aduval bajom. De a játék végére nagyon megváltoztak. Nagyon undorítóan viselkedtek Bogival. Én értem, hogy nem tudhatjuk, hogy Bogi kiskirálylány vagy sem, de azert na. Szerintem az a hangnem, szavak, amiket Dorci, Adu és Viki megengedett magának az nagyon durva, ilyet senki nem érdemel. Bogi mindvégig normálisan kommunikált velük, nem ostobázta, undorítózta le a másik. A másik... Bajnokokat csúfolták hetekig, Zsoltit Zalán, Gabit Dorci, hogy mennyire sírós, Adu pedig Zozót, hogy felsőbb rendűnek hiszi magát. Egyrészt, hogy mer ilyet mondani egy bajnokra, másrészt, amikor összeköltöztek egyből benyaltak nekik. Hogy mer bárki is ilyet mondani a másik úgy hogy nem is ismeri. Ez nagyon taszító.
2020. máj. 29. 23:27
 38/48 anonim ***** válasza:
95%
#37 Oh értem mire gondolsz,egyet értek ez valóban nem volt szép! Itt egy probléma volt csak ,de az elég nagy ez pedig az,hogy egy Tv Showban szerepeltek és vette őket a kamera így mondták el az egészet,mert hát nyilván valóan így is úgy is beszélgettek egymással az emberek volna,csak hát kamerába ezt és így nem kellett volna ,sajnos lehet ebbe bele sem gondoltak mindig. Mondjuk ha már itt tartunk egy furcsa dolgot észrevettem: Az előző szériát nem követtem így Facebook szinten,most viszont sokszor láttam olyan cikkeket,amik gyakorlatilag némelyik bulvármagazin clickbait cikkeit is megszégyenítik,ráadásul nem egyszer a kékekről,néha pedig olyan hangnemben,mintha saját műsorukról akarnának egy rant cikket.Ez is furcsa!
2020. máj. 29. 23:36
 39/48 A kérdező kommentje:
Bogi helyében és is odamentem volna,de azt a kék győzelmet akopr is Zozo érdemelte volna meg....
2020. máj. 30. 11:41
 40/48 anonim ***** válasza:
100%
Igen egyetértek, Zozó vegig kiegyensulyozott teljesitmenyt nyujtott. Emellett oriasi szive van, nagyon jo ember. A palyan gyors volt az ugyessegiket pedig altalaban ugyesen megoldotta. O erdemelne a gyozelmet.
2020. máj. 30. 12:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!