Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Muay Thai, azaz Thai Box-al...

Muay Thai, azaz Thai Box-al kapcsolatos kérdés?

Figyelt kérdés

Szeretném elkezdeni a fent említett küzdősportot, azonban úgy tudom megoldani csak az edzést, hogy hétfő-szerdán tudnék menni edzésre egy x vásorban, és pénteken pedig egy másik város edzésére tudnék csak elmenni a munkámból eredően.

Az lenne a kérdésem, hogy ennek így van értelme, vagy inkább hagyjam az egészet?

2020. máj. 19. 18:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lenne értelme?
2020. máj. 19. 19:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát mert két különböző edző, két különböző edzésmód (gondolom).
2020. máj. 21. 10:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok expert a témában, de. Amennyire én tudom, a thai box speciel épp azon kevés küzdősportok egyike, amikben nincs számtalan irányzat és iskola, nincsenek "katak", viszonylag egyszerűek az alapjai (ez nem azt jelenti azonban, hogy könnyű volna!), néhány alapmozdulatra és azok kombinációira épít. Szóval elviekben nem taníthat nagyon mást egyik edző, mint a másik, de nálam jártasabb talán mást mondana erről.

Amit kihagynék a helyedben, ha az edzés 90%-a csak "melegítés", vagy ha nincs szabad küzdelem, akkor ott kezdhetsz gyanakodni.

2020. máj. 27. 22:47
 4/5 anonim válasza:
Szia én járok szóval privátban szívesen mesélek mivel hosszu lenne és tudok segíteni :DD
2020. jún. 5. 22:47
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Minél több edző van annál jobb. Mértgondolod problémának ha kétfajta edzésmodot csinálsz?.
2020. jún. 7. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!