Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Pocakosodás genetika kérdése?

Pocakosodás genetika kérdése?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy fejben dől el és hogy áldozni kell a lapos hasért, de létezik olyan, hogy valaki genetikailag már fiatalon is tud pocakosodni, annak ellenére, hogy tartja az egészséges étrendet és a rendszeres mozgás is megvan?

2020. máj. 19. 17:32
 1/4 anonim ***** válasza:
91%
Ha több energiát viszel be, mint amit elégetsz, akkor a szervezeted abból zsírt fog készíteni amit elraktároz. Ez a "genetika" nagyon nagy aduász lett az utóbbi években ahogy nézem.
2020. máj. 19. 18:02
 2/4 anonim ***** válasza:
84%

Ha több kalóriát visz be, mint amennyit eléget akkor pocakosodni fog fiatalon és, és később is.

Nem a genetika miatt kövér az, aki egész nap döglik a tv előtt, és zabál. Ahogy az sem a genetika miatt szálkás, aki heti 3-5x megy konditerembe, és étrendje van.

Mostanában lett divat, hogy minden kövér ember a genetika miatt az, ráadásul az összes kövérnek egytől egyik rossz a pajzsmirigye, sőt szednek olyan gyógyszereket is, amiktől még ezen felül is híznak.

2020. máj. 19. 19:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem elég sok köze van ennek a genetikához. Példának itt vagyok én meg egy haverom.

Én mindig is kisebb pocakkal rendelkeztem ugyan sosem éltem sportos életmódot heti 1x azért lejártam egy közeli uszodába úszni. Kaja ügyileg normál életmódot élek. Néha eszek egédzségtelenül ill. egészségesen is. Mégis mindig volt pocakom. Persze ha jobban odafigyelnék leadhatnám de én így érzem jól magam. A haverom kb ugyan ez csak heti 1 úszás helyett heti 1 foci, mégis nagyon vékony sose volt pocakja. Ez egyértelműen genetika. Sokan mondják nekem ha nem ennék annyit "álom testem" is lehetne mert olyan a genetikám, holott tudom, hogy nem. Persze lehetnék szikár izmos is és mint ahogy mondtam meg tudnám csinálni csak hosszútávon tudom, hogy nem érezném jól magamat.

Szóval szerintem egyértelműen genetika is szerepet játszik ebben, hisz kb ötéves korom óta mindig megvan a kis látható pocakom.

2020. máj. 19. 21:32
 4/4 anonim ***** válasza:
17%
Akkor nézzünk egy nagyon szélsőséges példát. Nézd meg a régi képeket azokról az emberekről akik munkatáborba voltak. Valahogy egy kövér sincs köztük. Biztos mindegyiknek jó volt a genetikája, és kicsit se a kaja hiánya miatt volt.
2020. máj. 19. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!