Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Az úgynevezett "hip dips"et...

Az úgynevezett "hip dips"et hogyan lehet eltünteni?

Figyelt kérdés
Magyarul nem tudom a nevét,de ugye az a bemélyedés ami a csípőnél van. Sokat edzek, de az nem tűnik el. És annyira utálok így rövidebb pólót venni, mert nagyon csúnyának tartom.
2020. máj. 17. 12:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van sajnos, az a baj hogy genetikailag a két csont között(ahol van a bemélyedés) ott nagyon kicsi az izom, és azt bizony nagyon sokat kell edzeni hogy meg tudjon nőni és kitöltse a helyet, azaz szép csípője legyen az embernek, de sajnos van hogy 100%-ig nem lehet eltüntetni:(( én is utálom az enyém.

Egyébként ha megnézed sok fitness gurunak van hip dips-e és sokan mondják is hogy ez egy normális dolog és nem egyszerű eltűntetni...

2020. máj. 17. 12:44
 2/4 anonim válasza:
100%
sok embernek van, de ha mégis nagyon zavar, és sok youtube vieót látok az eltüntetéséről, biztos te is találsz belőlük
2020. máj. 17. 23:46
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan, amíg gyakorin nem kezdtem el olvasgatni, eszembe nem jutott, hogy ezzel gond lenne :D

Nekem is van, semennyire nem zavar. De amennyire utánaolvastam, ez genetika. Nem tökéletesen kerek csípőcsont miatt van, illetve a combcsont és az izomtapadás is fontos tényező. Valamennyire biztos lehet rajta javítani, de szvsz felesleges ebbe belegebedni. Nekem legalábbis tuti eszem ágában sincs ezen stresszelni magam, miközben az utóbbi 1 évben rengeteget izmosodtam és fogytam. Akit zavar, tehet egy szívességet :D Párom se tudta, hogy ez egyáltalán létezik, amíg el nem keztem neki mutogatni. Aztán kb megrántotta a vállát, hogy ez aztán nem nagy dolog.

2020. máj. 18. 09:48
 4/4 anonim válasza:
100%
En igazából szépnek tartom de igen sok edzéssel lehet ismerősömnek volt es egy kicsit fogyott es sokat edzet es nagyjabil eltűnt neki.
2022. máj. 22. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!