Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Futók! Ez miért lehet?

Futók! Ez miért lehet?

Figyelt kérdés

Régóta futok, de semmi extra, héten 2* kimegyek aztán kocogok kb 20-25 percet, ezalatt kb 3 km-t teszek meg.

A régi cipőmmel(adidas) nem éreztem, hogy az izmaim fáradnának, de volt, hogy másnap fájt már a sarkam.

Vettem új cipőt, a Decathlon 4000 forintos csodáját és azóta úgy lezsibbad a vádlm, hogy az nem is igaz, viszont nem fáj a sarkam másnap.

Mi történt, melyik lehet a jó cipő?

Illetve mintha nem lenne úgy lefárasztva az egész lábam másnap.

2020. máj. 10. 11:14
 1/1 anonim válasza:
Én kétnaponta kocogok, és azt gondolom, hogy a sarokfájás intő jel lehet. Az új cipődben lehet, hogy másképp mozogsz, jobban dolgozik a vádlid, és még nem szokta meg az izmod. Zsibbadás? Hát nem tudom, az izomláz vagy fáradtság normális, de a zsibbadás szerintem nem. Ha teheted, menj be olyan cipőboltba, ahol megvizsgálják a futótechnikádat, (pronált láb, stb.), kikérdeznek, terepen, futópadon, pályán vagy aszfalton futsz-e, és megállapítják, milyen cipő illik az alkatodhoz. Adj még egy kis időt az új cipőnek, hátha megszűnik a vádlis panasz.
2020. máj. 10. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!