Futás elkezdése. Megosztanátok a tapasztalatokat velem?
Elkezdtem futni, de nem igazán tudom mi az ideális egy kezdőnek. Utána olvastam, de sok mindent írnak.
Nincs súlyfeleslegem, 1-2 kg-tól szeretnék megszabadulni. Évek óta rendszeresen mozgok, edzek, tehát úgy gondolom izomzatilag nem vagyok rossz formában. Ezekkel a mozgásformákkal amiket végzek nem megy le az a plusz 1-2 kg. Ezért gondoltam, hogy elkezdek egy új dolgot...talán a futás segít. Nagyon bízom benne.
Ti fogytatok futással? Mik a tapasztalatok?
Köszönöm
32/N
Persze, tudom.
Nagyon odafigyelek az étkezésemre. Cukrot, finomított liszteket, stb nem fogyasztok.
Rengeteg zöldséget eszem. Tészta féléket nagyon ritkán...akkor is szénhidrát csökkentett és egészséges változatok jöhetnek szóba. Évek óta folytatom ezt...életmódváltás már megvolt. Teljesen át is álltam ezekre, nem esik nehezemre.
Én igen fogytam, de ezt úgy mondanám formásodtam, mert kilóban több lettem az izomzat miatt, de sportos alakom lett.
28/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!