Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ki, hol veszi a fehérjeport?

Ki, hol veszi a fehérjeport?

Figyelt kérdés

Én eddig GymBeam-ről rendeltem, 4500ft az 1kg-os kiszerelés. Tudom, itt is jobban megéri nagyobb kiszerelés, de kiváncsi vagyok, van-e esetleg valami más márka ahol mégolcsóbban lehet fehérjét beszerezni.

Nem mintha ez olyan nagyon drága lenne, sőt, egész jó áron van. Csak gondoltam megkérdezem, hátha van valakinek tapasztalata más, olcsóbb fehérjeporral.

Köszi :)

2020. máj. 4. 21:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
MHN Sport :)
2020. máj. 4. 21:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Itt 4600ft egy kiló de 80% fehérje tehát koncentráltabb mint más fehérjeporok.

Azért kezdtem el innen rendelni mert laktózmentes.

[link]

2020. máj. 4. 22:23
 3/4 anonim válasza:
Én a desznyóvágásrú veszem, úgyhogy egy évbe egysző veszek csak, aztán elég, ha benézök a spejzba, oszt a kóbászbó vágok egy keveset, vagy eszek sonkát..
2020. máj. 4. 23:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha nem Gymbeam, akkor a Myproteintől rendelek. Szinte mindig van kedvezmény az oldalon, így egy kiló 4500-5000 között mozog. Mondjuk én inkább több 250 grammosat szoktam venni, hogy tudjam az ízeket váltogatni (nagyon sok íz van), de az én vagyok. :)
2020. máj. 5. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!