Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ti választanátok egy ilyen...

Ti választanátok egy ilyen személyi edzőt?

Figyelt kérdés
Regen picit duci volt, mindig bena volt a sportokban. Mostanra kisportolta magát és évek óta tartja magát, tökéletes alakja van, de még mindig nagyon bena a sportokban.. Az ilyen mennyire lehet hiteles edző? (es egy fiatal csaj) ez csak egy elmélet én fiu vagyok, nem kérek privatot!!

2020. ápr. 30. 11:00
 1/3 anonim ***** válasza:
81%

Szia!

Simán, miért ne? Valahogy csak eljutott odáig ahol most tart. Nem hiszem, hogy ez egy olyan nyomós indok a múltból ami alapján meg kellene bélyegezni szegény lányt. Sokkal fontosabb az, hogy rájött és nem csak próbál, de már meg is tette az életmódváltást az egészsége érdekében. Meg hát a személyisége is fontos, jó fej és kedves-e, na meg ilyen sztorival biztosan nagyon motiváló lehet a többiek számára is. Őszintén szólva ezt a "béna a sportokban" dolgot nem tudom hova tenni. Ha személyi edző a végzettsége, akkor ebben biztosan eredményesebb, mint más sportokban. Többnyire csak elhívatottság kérdése.

2020. ápr. 30. 11:26
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, milyen sportot oktat. Elméleti szempontból biztos magasszintű a tudása, de ha nem tudja gyakorlatban megmutatni, hogyan is csináld, amit csinálni kéne, nem tudom, hogy tudja megtanítani, amit maga sem tud.
2020. ápr. 30. 13:08
 3/3 anonim ***** válasza:
81%
Az edzőnél nem az a lényeg, hogy megtudja ő csinálni amit mond hanem, hogy te megtudd az ő szaktudása segítségével.
2020. ápr. 30. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!