Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért nem fogyok?

Tibi930918 kérdése:

Miért nem fogyok?

Figyelt kérdés
Sziasztok szeretnék fogyni és mérni szoktam hogy mennyi kalóriát eszek meg nem is eszek olyan sokat és mégis el vagyok hízva igaz testmozgás az nincs....de elvileg fogynom kéne ha nem eszek annyit nem hízni,174 cm vagyok és 86 kg most de voltam 90 kg is azt már sikerült leadni de az nem most volt.Tényleg ennyire fontos a testmozgás...azért nem sportolok mert most a vírus miatt nincs konditerem és nincs kert és van egy kis szobám.

2020. ápr. 25. 18:33
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Ugye tudod, hogy ebből semmit nem lehet megmondani... ?

Mennyi az a nem sok étel? Milyen keretre van beállítva a diétád? Milyen a makróid aránya? Milyen ételekből épül fel az étrended általánosságban? Kálcium beviteled mennyi? Mennyit és mit iszol? Mennyit alszol?

A konditerem nem az egyetlen hely, ahol lehet edzeni. Párommal 30 nm-es garzonban lakuk, mégis megoldjuk. Rengeteg gyakorlat van, ami nem igényel sok helyet. Sétálni, kocogni, biciklizni továbbra is ki lehet menni.

Ha fogyni akarsz, akkor fejezd be a kifogásokat, és inkább a lehetőséget keresd.

2020. ápr. 25. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!