Mazsidrazsii kérdése:
Szabad buszra szállnom kirándulási céllal járványhelyzetben?
Figyelt kérdés
Szeretnék a környéken kirándulni, egyedül élek, nincs kocsim, fiatal vagyok. Ezért jár pénzbírság vagy nem?2020. ápr. 25. 15:21
1/7 anonim válasza:
Nincs korlátozva a sport, ebbe belefér, h busszal utazz..
2/7 anonim válasza:
Szerintem meg nem fér bele. A tömegközlekedés pont tök jó arra, hogy terjedjen a vírus, csak annak kéne használni, akinek munka vagy ilyesmi miatt kell. Szabadidős sportolásra vannak már lehetőségek is. Gyalog vagy biciklivel (vagy görkorival, gördeszkával stb.) mehetsz. De ha még életedben nem bicikliztél, ne most próbáld megtanulni, nem kéne, hogy összetörd magad.
3/7 anonim válasza:
Kb üresenvjárnak felénk a buszok.... egy boltban jóval nagyobb a fertőzésveszély...
4/7 A kérdező kommentje:
Van biciklim, csak otthon van a szüleimnél. Mivel külön élek nincs mindenre pénzem.
De a buszon valóban kevesen vannak.
2020. ápr. 25. 23:17
5/7 anonim válasza:
Azért vannak kevesen a buszon, mert az emberek nem használják feleslegesen.
Esetleg egyszer lemehetnél a szüleidhez, de ne találkozz velük, csak hozd el a biciklidet.
6/7 anonim válasza:
inkább idegeneket fertőzz buszon mint a saját szuleidet
7/7 anonim válasza:
Szabad.
Én is voltam már több helyen kirándulni, most, hogy itt a jó idő... igaz én autóval.
Sehol sem látni ellenőrzéseket, híreknek nem szabad hinni, nagy kamu az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!