Hol lehet most járványhelyzetben díszhalakat beszerezni?
Az akváriumot 2 éve kaptam úgy használtan hogy már voltak benne halak egyszer sem telepítettem új halakat később elkezdtek meghalni nagy eséllyel az öregségben a legtöbb hal nem él négy évig.
Ezt azoknak írtam akik azt gondolják hogy nem bánok jól a halaimmal mert én szinte mindennap foglalkozok velük.
"a legtöbb hal nem él négy évig."
Attól függ milyen fajták, ugyanis egy csomó faj tovább él 4 évnél...
“legtöbb hal nem él négy évig”
Végül is, a tartási körülményektől függően itt az oldalon is találsz sok olyan kérdést ahol a halak nem éltek 4 évig hanem max pár hónapig pedig amúgy 20 évet is bírnának pl: aranyhal szinte a leggyakoribb, de sok trópusi faj él 8-10-15 évig. Nincs abban semmi baj ha kiöregedik az állomány s pillanatnyilag nem tudod pótolni, mi inkább azon szeretnénk segíteni ,hogy ne hulljanak a halak HA mégsem végelgyengülés az ok.
Milyen halaid vannak és mekkora akváriumban?
Melyek pusztultak el?
Milyeneket szeretnél venni?
8#
Vannak ékfoltos razbóráim plattiaim.
a neonhalak kezdtek kipusztulni leginkább azokat akarok vásárolni mivel már csak 1 db neonhalam van és olyan szomorú nézni hogy csórikám az egyedül van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!