Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ez mennyi idő? Fél év, egy év?

Ez mennyi idő? Fél év, egy év?

Figyelt kérdés

Ha semmi mást nem akarok, mint bicepszet épiteni, és minden nap csinálok reggel-este 4x10 sorozatot, mennyi idő, amig kifejlődik egy kemény, pólófeszitős bicepszem?

Fél év, egy év?

Nem testépitő fazonút szeretnék, csak hétköznapian férfiasat.

2020. ápr. 17. 19:53
 1/8 anonim ***** válasza:
52%
Minek az neked?
2020. ápr. 17. 19:59
 2/8 A kérdező kommentje:
neked minek a kockahas?
2020. ápr. 17. 20:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

4×10 sorozat egykezes súlyzóval?

Hány kg-s súlyzó?

Mért csak azt akarod csinálni?

Csinálj saját testsúlyos gyakorlatokat is.

Egyébként jól besaccoltad fél- és 1 év között.

2020. ápr. 17. 20:12
 4/8 anonim ***** válasza:
#2 én dagadt vagyok.
2020. ápr. 17. 20:14
 5/8 A kérdező kommentje:

egykezes kézisúlyzó

növelhető a súly, ami kell is nyilván, idővel

azért csak ezt mert amúgy jól érzem magam a bőrömben jelenleg, ez az egy dolog van, ami zavar, vagy hiányzik, és amin változtatni akarok

köszi az értelmes választ! :)

2020. ápr. 17. 20:17
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt, a kar formásabb részét kevésbé adja a bicepsz, az inkább a tricepsz méretétől függ. Másrészt, nem edzés alatt nő az izom, hanem amikor pihen. Attól, mert naponta 2-5-10 alkalommal edzel rá, pont a fejlődést gátolja, semmi értelme. Harmadrészt, 4x10 SOROZAT? Ez most neked 4 különböző gyakorlat 10 sorozata valamennyi ismétléssel vagy 1 gyakorlat 4 sorozat 10 ismétléssel? Nagyon nem mindegy..
2020. ápr. 17. 20:21
 7/8 A kérdező kommentje:

hát én erre a klasszikus "könyék a combon, kinyújtva leengedem az alkaromat, behajlitom a könyökömet, felhúzom az alkaromat" tipusú gyakorlatra gondoltam elsősorban, és ezt 10szer jobb, 10szer bal, 10szer jobb, 10szer bal, és igy tovább, tehát karonként 40-szer. anno nekem ezt mutatták egyszer, hogy igy kell

azt nem tudom, hogy ez tricepsz, vagy bicepsz

szeretek sportolni, kondizást is próbáltam már, de sosem foglalkoztam komolyan vele, mi mire való

alacsonynövésű vagyok,a csipőcsontom széles, ha akarnék se érhetnék el deltás alakot vagy kockahasat, és emiatt nem is akarok

viszont a felkarom szeretném, ha jól nézne ki

sokszor hordok galléros pólót, és az akkor állna jól, feszülne az izom az ujján

köszi minden segitséget, ötletet, gyakorlatot, tanácsot, amit kapok ezügyben!

2020. ápr. 17. 20:31
 8/8 anonim válasza:

Jó felkarhoz tényleg kell bicepsz is tricepsz is (váll is kéne de minimum az első kettő).

Hétköznapi szerintem olyan egy év kb. Tarts pihenőnapot és szedd a kreatint az pumpál egy kicsit.

Lábra se ártana edzeni mert hülyén néz ki ha csak felül vagy izmos.

Hajrá

2020. ápr. 19. 18:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!