Nem vagyok elég bátor arébelhez. Valaki tipp? :/
Figyelt kérdés
Már megvan minden ami kéne.Tutorial videókból néztem és amiket benne mutatnak azok is simán mennek csak mikor elindulok akkor egyszerűen félek. Tudnátok tanácsokat mondani amitől esetleg bátrabb leszek?2020. ápr. 15. 15:13
1/3 anonim válasza:
Csináld fokozatosan. Cigánykerék》félkezes cigánykérék》olyan cigánykerék ahol előbb emeled fel a kezed és késöbb rakod le》 arábel is jöhet ha ezekbe belejöttél. Így nem hirtelen hagyod el a kezed hanem fokozatosan.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2020. ápr. 17. 02:07
3/3 anonim válasza:
Én is tudok valamit. Valóban fokozatosan kell csinálni, és amikor már megvan a dobott cigánykerék, akkor először próbáld meg pl sámliról a dobott cigánykereket, aztán mikor már ebben is biztos vagy, akkor csak mondd magadban, hogy "képes vagyok rá!" és menni fog! Hinni kell magadban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!