Mikor fog a testem hozzászokni a futáshoz?
Figyelt kérdés
Ma kezdtem el futni, bemelegítettem meg minden összesen 1 km futottam (+2 km sétáltam) és nagyon fájt mindkét lábam és még szúrt a jobb oldali tüdōm is. Ehhez mikor fog hozzászokni a testem, ha példáúl egy héten 3-szor megyek el futni és fokozatosan növelem a távot?2020. ápr. 4. 20:43
11/19 A kérdező kommentje:
Köszi 10-es! :)
2020. ápr. 4. 22:24
12/19 anonim válasza:
Nem semmi, hogy erre magadtól nem voltál képes rájönni amit a 10 írt.
Néha elcsodálkozom itt a kérdések láttán, hogy egyesek, hogy képesek életben maradni...
13/19 A kérdező kommentje:
Komolyan nem is tudom, hogy kapok levegōt :). Gondolom te is az-az ember vagy, aki pofázik, de egész életében semmit se fog véghez vinni. Tipikus köcsög vagy kedves 11-es. Csók a családnak ;).
2020. ápr. 4. 23:07
14/19 anonim válasza:
A sprintes ötlet nem rossz, de legyen inkább lendületes futás. Tehát :10 perc séta után néhány 15mp-es lendületes, sétával válogatva, végül 10 perc séta. Ne fuss minden nap, néha helyette végezz pliometrikus meg futóiskola gyakorlatokat
15/19 anonim válasza:
Nem, valóban semmit nem viszek véghez.
Ironman 70.3 - 5 óra 10 perc.
Nem megsértődnöd kéne hanem elgondolkozni azon amit írtam. Ott ülsz az internet, a tudás végtelen tárháza előtt és egy ennyire egyszerű dolgot képtelen vagy megoldani magad. Ez nagyon ciki.
16/19 anonim válasza:
#14 a sprint továbbra is borzasztó ötlet. Neked se ártana olvasgatni egy kis edzéselmélettel foglalkozó szakirodalmat!
17/19 anonim válasza:
Kisfiam, mikor csináltál meg te egy ironmant 5:10 alatt? Ébredj már fel.
19/19 anonim válasza:
Jaj de buta vagy #17. Nem tudod mi a különbség a 70.3 meg a 140.6 között igaz? Butus :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!