Honapók óta kondiba járok. Sokat fogytam most pedig tiszta izomtömeget szeretnék növelni mive? Milyen szerrel? Milyen táplálék kíegészítöt használjak ami hatásos is?
napi 2 óra edzés
eddig tribusteront és fehérjét használtam
tanácsokat és neveket ha tudtok jo lenne
ha kb 25 éven aluli vagy, akkor a tribusteron felesleges pénzkidobás.
Amúgy tömegnövelő turmix edzés után, napközben pedig rizs, krumpli, zabpehely, teljes kiörlésü kenyér, teljes kiörlésü tészta szénhidrátnak, fehérjének pedig csirkemell, tojásfehérje, hal, pulykamell, esetleg szója.
A fehérje legyen meg minimum 1,5 gramm naponta, a lényeg, hogy mindig legyen aminosav a vérben, tehát egyél 3-4 óránként valami fehérjét. A szénhidrát lehet 4-5 gramm/testsúlykg, persze jó fajta szénhidrátból amit felsoroltam. A zsírt szóritsd minimálisra.
A fehérjeporok, tömegnövelőporok nem sok vizet zavarnak, menj el a legközelebbi tápkieg boltba és ott majd megmondják milyent ajánlanak. Ugyis ugyanazt a célt szolgálja. ÉS menjen egy nagy dózisú multivitamin is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!