Sok romában honnan van ekkora erő?
Figyelt kérdés
Szkanderban és bunyóban is sokszor felülmúlják a magyarokat. Katonaként sem voltak utolsók.
Ime egy idézet egy korabeli újságból
“Úgy harcolt a cigány, mint egy oroszlán. A fáradalmakat a legjobban bírta, igényei nem voltak, meleget vagy hideget föl sem vette, s ha verekedni kellett, nem volt vakmerőbb legény az egész ezredben. Azt akarta megmutatni, hogy a cigánynak, a mindenünnét kirúgott, mindenkitől lenézett cigánynak is van hazája.” (Budapesti Hírlap, 1914. november 14.)
2020. márc. 27. 16:25
11/14 anonim válasza:
Szerintem többet gyakorolnak. Nem hinném, hogy általában erősebbek, csak jobban szeretik kimutatni.
12/14 anonim válasza:
Nekem is hasonló tapasztalataim vannak az erejükkel kapcsolatban. Szkanderban csak vereség tőlük.
13/14 anonim válasza:
Az biztos, hogy szeretik fitogtatni az erejüket, és szerintem az önbizalmuk is nagyobb.
14/14 anonim válasza:
Nincs bennük nagyobb erő.
Főleg hogy a nagy részük dohányzik,iszik,rosszul étkezik és talán drogozik is.
Viszont butábbak így simán belemennek akár egy "vesztes csatába" is.
Az utóbbit simán érthetik egyek annak hogy nagyobb az önbizalmuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!