Budapesten 0-24-es terem, ami továbbra is nyitva van?
Figyelt kérdés
2020. márc. 17. 19:28
1/9 anonim válasza:
Mindig meglepődöm mennyi értetlen ember van ebben az országban...
2/9 anonim válasza:
1. Ha lenne is ilyen akkor is ostobasag lenne menni
2. Napokon belul kotelezo lesz bezarni a konditermeket
Is.
3/9 A kérdező kommentje:
nem véleményt kérdeztem, így haszontalan a válaszotok
az ide nem való hozzászólásotokra reagálva:
- Hajnal 3-kor menni edzeni, amikor senki nincs, miért lenne ostobaság?
- Gondolom bevásárolni jártok. Én azt tartom ostobaságnak, hogy mindenki fél, retteg a vírusfertőzéstől, de azért a kasszák tömve vannak mai napig. Nem veszitek észre, hogy pont ott fertőzödtök míg álltok a 40 guriga wc papírral, meg 80 csomag tésztával? Vicces.
De fröcsögni lehet. Nagyobb eséllyel kapsz el bárhol fertőzést szerintem, mint hajnalba a kondiba.
2020. márc. 17. 19:40
4/9 anonim válasza:
Nincs. Tudod, kormányrendelet...
5/9 A kérdező kommentje:
A kormányrendeletben szó sincs az edzőtermek szabályozásáról.
2020. márc. 17. 19:54
6/9 anonim válasza:
Biztos van még olyan terem ami nyitva van, itt vidéken is vannak amik még teljes nyitvatartási időben tolják amíg lehet. A napokban behozott rendelet még nem vonatkozik a sportlétesítményekre, csak a vendéglátó szektorra. Mellesleg egyet kell hogy értsek a kérdezővel, nappal a buszok, boltok, patikák előtti részek is tömve vannak, nem tudom hogy miért kapnád el nagyobb eséllyel egy terembe, ahol most nincsenek 10-nél többen. Mosni kell a kezet, távolságot kell tartani, és nemkell arcot piszkálni, és akkor mindenhol minimalizálni lehet a fertőzés esélyét.
7/9 anonim válasza:
A kockázat csökkentéséről szól most minden te nagyon okos...
8/9 A kérdező kommentje:
Kisebb kockázatot vállalok, mint te. Nyugodj meg!
2020. márc. 17. 20:19
9/9 anonim válasza:
Remélem, nincs.
Bevásárlás közben nem mások izzadtságában fetrengek félpucéran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!