Ismertek olyan edzőtermet Budapesten, ahol van küzdősport terem és szabadon lehet használni, amikor nincsen csoportos edzés?
Olyan edzőtermet keresek, ahol vannak bokszzsákok és esetleg akár ring is (+ kettlebell, TRX, de nem ez a főszempont) és szabadon lehet használni alkalmi jegy, vagy bérlet ellenében. Egy ilyet tudok, a Perfect Fight Club, ami egy tök jó terem, csak nekem messze van és nem sűrűn tudok oda járni edzeni :(
Sajnos a munkám olyan, hogy nem tudok fix időpontra lejárni csoportos edzésekre, ahova meg le tudnék, ott nekem nem megfelelőek az edzések és a sparringpartnerek sem olyan jók (annak nem látom értelmét, hogy úgy sparringoljak rendszeresen hobbistákkal, hogy nagyon nagy a tudáskülönbség köztünk a javamra, attól nem fejlődök). Ezért lenne jó nekem, ha önállóan tudnék edzeni egy küzdősport teremben, ahova nem fix időpontra kell lejárni, saját edzéstervvel, tudnék zsákolni + a ring meg azért lenne jó, mert tudnék levinni magammal számomra megfelelő sparringpartnereket (akik technikailag is jobbak nálam és tudok fejlődni mellettük).
Előre is köszi a válaszokat!
Az oktogoNnal a Fittness Station (faceoldaa van) . Akorut es joksi u kozti szakaszon van az Aradi utcaban a Roni 24 h abc mellett.
Ott 3 boxzsak van a kulonteremben. Jo kemenyre tomottek vegre. Ring nincs,de ez a kulon terem kb akkora ,mint egy ring. Nezd meg.
6. Kerulet
@előző válaszoló: köszönöm szépen, meg fogom nézni!
Esetleg tudtok olyan termet, ahol van ring is? (+ funkcionális terem)
Király utca a Smart Fitness. Van egy kis kulon terem. Kevesen járnak mert milon köredzés a fő szempont, de pont ezért megfelelhet neked. Neten tudsz regisztralni egy ingyen alkalomra megnezni, persze a milon kört, de utána megnezheted a kistermet stb. Van benne boxzsak, trx, ketlebell, multifunkcios keret, stb. :)
23/F
Kedves előző!
A SmartFit egészen korrekt teremnek tűnik, viszont nem találok árszabást a funkcionális teremhez, kifejezetten csoportos órákra meg a milon gépekre találok árszabást.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!