Boxterem Budapesten?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretek bokszolni, viszont egy ideje abba hagytam, de most visszamennék valahova. Kettő kérdésem is lenne.
Az egyik:
Van-e Budapesten olyan terem, ahova befizetek X összeget, és akkor én ott használhatom a boksz eszközöket, edző nélkül? Mert nagyon sok külföldi bokszoló edzésvideóját nézegettem, és sokmindent kipróbálnék, amit lehet hogy egy edzésen nem oktatnak.
A másik, ha nincs ilyen terem, akkor hol találok minőségi bokszedzést? Nagyjából megfizethető áron, normálisabb társasággal, minőségibb edzővel? Azért is érdekelne, mert bizony tévedtem le a Keleti fele egy edzőterembe, ahol az edző nem tudott normálisan ütni, aztán dicsekedett az amatőr eredményére, a 3 gyözelem 10nemtudom hány vereséggel.
2017. máj. 31. 20:43
1/2 anonim válasza:
Madárfészek. Itt egy nagyon jó társaság van jofej edző és joooo edzések. Madárfészek
2/2 A kérdező kommentje:
És mennyi a havi dija?
2017. jún. 7. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!