Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Csoportos óra teljesen kezdőne...

Csoportos óra teljesen kezdőnek, aki előtte nem mozgott?

Figyelt kérdés
Nem várom, hogy rögtön meg tudjak csinálni mindent, mert az egyértelműen nem fog menni :) Viszont azért valami olyasmit szeretnék kipróbálni, amitől nem megy el a kedvem már az első alkalommal, hanem azért lehet valami kis sikerélményem vagy élvezhetem egy kicsit. Tuladjonképpen bármit írhattok, mert szinte minden van a városban.
2020. márc. 6. 17:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Bármi jó lehet, az edző hozzáállása a legfontosabb. Egy jó szakember nem hajszol, hanem felméri a képességeidet és segít kitűzni egy célt, pl. egy hónap múlva képes legyél minden ismétlést végigcsinálni, bírd X ideig a gyakorlatokat, stb. Az lényegtelen, hogy spinning, zumba, TRX, az számít, hogy legyen egy megvalósítható egyéni fejlődés.
2020. márc. 6. 17:39
 2/4 anonim ***** válasza:

Én előzetesen otthon ráedzettem a dologra. Kisebb a beégés veszélye, mondván, jártam már olyan trx - en, ahol hullottak ki az emberek az elején.

Ha nem edzettél semmit ezeddig, nem árt csinálni egy állapotfelmérést, hogy meddig bírod szusszal.

2020. márc. 6. 18:45
 3/4 Flagstaff ***** válasza:
56%
Klasszikus aerobic, azon egyáltalán nem ciki, ha nem tudsz megcsinálni mindent! Nem bonyolult, követhetőek a mozdulatok, és valószínűleg nem fogsz belehalni az izomlázba másnap.
2020. márc. 6. 18:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát tuti, hogy nem fogom bírni :D Semmit sem sportolok vagy mozgok már kb. 3 éve... Ha gyalog megyek suliba és le kell sétálnom azt a 2 kilométert, akkor már kb. haldoklom, szóval nincsenek nagy reményeim. Csak azért tényleg valami olyat szeretnék kipróbálni, ahol van legalább egy hangyányi esélyem nekem is.
2020. márc. 7. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!