Mennyire hatásos így az otthoni edzés? 87kg,168cm,23N
Figyelt kérdés
Fit HD-t szoktam nézni, 40 perces edzéseket végignyomok amikben van plank, hasprés és variációi, kitörés, kézi súlyzós edzés, fekvőtámaszok, ugrálókötelezés és stb.
A végére nagyon kifáradok, a szívem majd kiugrik, izzadok, másnapra persze izomláz barátom is felbukkan.
Az étkezésemet már teljesen átállítottam az egészségesre, azzal nem is volt gond csak a mozgás esik még nehezemre mert nagyon elhanyagoltam a testem fejlesztését, karbantartását.
Hasznosak a fent leírt edzésformák?
Futást még hanyagolom. Tudom mennyire terheli az ízületeket a túlsúlyos futás.
Plusz van itthon TRX kötelem is.
2020. febr. 22. 20:56
1/7 anonim válasza:
Szerintem jó. :)
Futás helyett egyelőre a gyorsabb sétát kipróbálnám a helyedben.
2/7 anonim válasza:
Hányszor edzel egy héten? A hatásosság szempontjából elég fontos. De maga az edzésed jó, szerintem is.
3/7 A kérdező kommentje:
Háromszor, de ha van időm akkor többször is.
2020. febr. 22. 21:41
4/7 anonim válasza:
Akkor oké, minimum 3 legyen meg, akkor hatásos lesz.
5/7 anonim válasza:
Jó igen. Ha a kaja is rendben van,akkor fogyni fogsz szépen.
6/7 A kérdező kommentje:
Már 81kg vagyok, alakul alakul😁
2020. ápr. 6. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!