Mégis hogy fogyjak rendesen?
Tornázgatok, kevesebb szénhidrátot eszem. De mégis olvasom, hogy nem kell ehhez mozogni csak a kaján kell változtatni. De miért? Azért nem rossz ha valaki mozog mellé szerintem.
Egy kiló ment le egy hónap alatt ez mondjuk nagyon kevés,de a farkcsontom is marhára fáj az ülőmunkától és séta közben nagyon fáj.
Kalóriabázison írok mindent, de szénhidrát az mindig eszméletlen sok. Pl a belvita kekszben is nagyon sok van pedig egészséges (?)
Javaslat?
Fel kell pörgetni az anyagcserédet, egyél 5-6 alkalommal egy nap. Izzasztó, intenzív sport heti 3-4 óra időtartamban.
Cukrot vedd vissza, próbálj a zöldségek irányába menni, de ne koplalj. Mindent ehetsz, csak a kalóriadús kajákból mértékkel.
Köszönöm. Napi 3x tudok enni, mert ennyi időm van,de igyekszem normális kajákat enni.
De múltkor egy ismerősöm leoltott h "minek eszek almát, mert több kalória van benne mint egy zsíros kenyérben. Minek csinálok felülést merr nem ér semmit főleg mert keveset csinálok"
Tudom, hogy nem attól kesz lapos a hasam,de jobb ha edzve van, mintha nem lenne. De a futni nem tudok a farkcsontom miatt, szerintem nem is az ülőmunka miatt fáj hanem mert sokat híztam.
"De múltkor egy ismerősöm leoltott h "minek eszek almát, mert több kalória van benne mint egy zsíros kenyérben"
Egy javaslatom lenne csak. Ne barátkozz értelmi fogyatékosokkal!
7000 kalória egy kiló zsír, azt te döntöd el hogy ezt a hiányt edzéssel, kevesebb evéssel, lapátolással vagy virágkötéssel éred-e el.
Tehát ha napi 1000 kalóriával kevesebbet eszel és ne adj isten még heti háromszor mozogsz is, akkor biztos fogyni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!