Valaha tudom majd újra rendesen használni a lábam?
Május 8.-án a városligetben kivitt az edzőm 4 másik edző társammal thai boxolni.Miközben egy jobb csapottat ütöttem sajnos bele léptem egy gödörbe,s a sípcsontom leragadt miközben ütöttem, s a combcsontom meg fordult. Így sajnos elszakadt a belső térdszalagom,s a combizmaim is megsérültek.Utána szorgalmasan jártam gyógytornára s ,ég most is járok. Azonban mindíg mikor jobban behajlítom a lábam akkor valahogy az ínak beakadnak a térdem oldalán illetve a combom alján,s nem bírok sokat sétálni, illetve még mindíg nem tudom annyira behajlítani.Edzésként enyhén szoktam gugolni,meg lábat emelni.
Nektek volt ilyen sérülésetek?Mennyi idő volt kigyógyulni belőle,illetve utána mennyire tudjátok normálisan használni?
Le kell mondanom a lábamat igénybevevő sportokról, pl. a Thai boxról, s kondis gugolásról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!