Igazolt játékosnál (gyerek) hogy történik a klubváltás?
Fiam idén 7. osztályos, jövőre iskolaválasztás. Jelenleg a Vasasnál kosarazik (elég jól), azonban az iskola, amit kinézett vidéken van. Pakson lenne ez középiskola, viszont ott elég nagy múltja van a kosárlabdának, tehát ott is tudná folytatni a sportot.
Nem tudom, ez hogy szokott lenne ebben a korosztályban. Simán fogadná őt a paksi klub, ha ott folytatja a tanulmányait? A kosárlabdát semmiképpen nem szeretné abbahagyni, viszont mindenképpen az ESZI-be szeretne továbbtanulni.
Sportszeruen kosarazik? Igazolt kosaras? Vagy hobbiszint? Mert az sem mindegy:) mindenkepp beszeljetek a Paksi kosarlabdacsapattal, aztan vagy megnezik, vagy meghivjak probajatekra, de szerintem nem lesz gond, ha igazolt sportolo, akkor a Paks ha ugy latja leigazolja a Vasastol, es azt ok megbeszelik
Eredmenyes sportjovot kivanok a fiadnak!:)
Jajj irtad a kerdesben, hogy igazolt! Ne haragudj beneztem :) akkor amit leirtam, a klubbal beszeljetek mindenkepp, szerintem tobb eredmenye lesz, mintha a sulin keresztul probalnatok meg
A Vasas azert nem egy alja klub, szoval tovabbra is ugy gondolom nem lesz akadalya:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!