Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Anyukák ti mikor edzetek ès...

Anika2225 kérdése:

Anyukák ti mikor edzetek ès mit pici gyerek melett?

Figyelt kérdés
2020. jan. 22. 21:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
3 és 5 évesem.van. eddig tornáztam mindig itthon, 10-15 perces intenzívebb kardio tornákat. Most 2-3 hete elkezdtunk a ferjemmel futni. Fel 9kor már ágyban vannak, míg egyikunk altatja őket, a másikunk futni megy
2020. jan. 22. 21:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Heti kétszer megyek konditerembe. 5 hónapos a kisfiam. Amíg távol vagyok vagy az apja vigyáz rá, vagy az egyik nagyi.
2020. jan. 22. 22:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Kedves #1. Megkérdezhetem, hogy az otthoni tornának láttál eredményt magadon?
2020. jan. 27. 14:09
 4/5 A kérdező kommentje:
igen lattam
2020. jan. 28. 09:57
 5/5 anonim ***** válasza:

[link]

Én ezt a tornát csináltam. Hozzáteszem mindez mit sem ér ha az alaptörvényre nem figyelsz: a bevitt kalória legyen kevesebb mint az elégetett...ha fogyni akarsz, ezt nem tudos kikerülni. Eleg jó alkalmazások vannak amik segítenek meghatározni a napi szükségleted és hogy mennyit ehetsz ahhoz hogy fogyni tudj. Én is használom, és karácsony óta 4 kg ment le. De én most két naponta futni járok hetente 3x20 percet és napi 1100 kalóriát eszem (nyaralni megyek márciusba). Ezt egy szoptatós kismamának vagy olyannak aki még éjszakázik a gyerekkel abszolút nem ajánlom.

2020. jan. 29. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!