Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért lehet ez? Abbahagyjam?

Miért lehet ez? Abbahagyjam?

Figyelt kérdés

(Ne kövezzetek meg)

4.napja,hogy elkezdtem edzeni (egy személyi edző által írt itthoni edzésterv)

4 napja csinálom és semmi változás.Ráállok a mérlegre és ugyannyit mutat vagy többet,ha egymás után állok rá már mást mutat.76,8 kg-ról indultam 4 napja most 77,5 vagyok.Nagyon elkeseredtem és motivációm is elfogyott.(Mellette gymbeam zsírégető tablettát szedek)és az étkezésre is odafigyelek.

21/N

2020. febr. 10. 17:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Négy nap alatt milyen változást vársz egyáltalán?????
2020. febr. 10. 18:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
21 évig nem edzettél nem ettél rendesen, most meg azt hiszed, hogy 4 nap ellensúlyozza?
2020. febr. 10. 18:39
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

1. A súly a folyadék hatásra változik a nap folyamán is.

2. Ebből kifolyólag csak egy nagyobb súly veszteség után lesz látványos a fogyás.

3. Dolgoz a motivációdon mert ha az elfogy akkor oda az egész.

2020. febr. 10. 18:46
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

hahahhahaha

nem bírom abbahagyni a röhögést

4 hónap után esetleg már lehet nyavalyogni.

2020. febr. 10. 18:50
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd abba. Irany a meki, 2 big mac egy nagy krumpli, meg fel liter kola es egybol jobban leszel.
2020. febr. 10. 18:52
 6/9 A kérdező kommentje:
18:39 Sportolni sportoltam,mert 6 évig karatéztem és 3 éve hagytam ott az egyetem miatt.Egy szóval se mondtam ,hogy 1 hét után már 5kilókat szeretnék fogyni.Mivel nem megy egyről a kettőre és szerintem ezt tudja mindenki.Csak nem tudom miért van az,hogy ezek ellenére hízok.
2020. febr. 10. 18:54
 7/9 anonim ***** válasza:

4 nap alatt mit vársz? Nem 4 nap alatt híztál meg és nem is 4 nap alatt fogod leadni.

Másfél hónap diéta (ch csökkentett meg 1100 kaloria per nap) és rendszeres (heti 4 edzés) után vagyok -3 kilonál.

Ha 4 nap edzés után elmegy a motivációd, akkor nem akarsz igazán fogyni.

2020. febr. 10. 19:59
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyire intenzív az edzés, mekkora váltás pl. az előző életmódodhoz képest, de ha hirtelen nagyobb intenzitassal edzesz elképzelhető, hogy extra kalóriát viszel be.

Szamold a kalóriákat. Normalis étrended legyen.

A vízbevitelre is ügyelj.

És 1 hónap múlva nézd meg mennyit fejlődtél.

2020. febr. 10. 20:10
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Felesleges mérned naponta a testsúlyodat. Például ha megiszol fél liter vizet méreckedés előtt az már 0.5 kilót dob rajtad. Az se mindegy, hogy kaja előtt vagy után állsz rá. Érted... Hetente egyszer elég, például minden szombat reggel éhgyomorra.

Én úgy tudom, 500-600 grammot lehet fogyni egészségesen hetente, ha már kicsit benne van az ember. Ezalapján ki lehet számolni... Például ha 12 kilót akarsz fogyni, arra 20 hétre van szükséged...

2020. febr. 10. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!