Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Most ez hogy van pontosan?

Most ez hogy van pontosan?

Figyelt kérdés

előre szólok, hogy lehet, hogy egy nagyon alap dolgot kérdezek, de én nem nagyon vagyok otthon ebben az egészben, légyszi segítsetek

Barátommal beszélgettünk arról, hogy el kellene kezdenünk edzeni

Én hozzátettem, hogy milyen jó, hogy mindkettőnknek jó a genetikánk és nagyon jó ’alapunk’ van, mert nincs rajtunk plusz kiló, amitől meg kell szabadulni, így gyorsan látszik majd a változás

Ő ennél a mondatnál hozzátette, hogy „de először tömegelni kell és utána leszálkásítani”

na már most ha én izmos, kockás hasat szeretnék és nincs rajta felesleg, akkor miért kell először felszednem pár kilót (ezt jelenti a tömegelés?) „azelőtt” (mármint oké, hogy akkor is edzem, miközben tömegelek, de remélem értitek, hogy mire gondolok), hogy izmosodhatna a hasam simán, ugy, ahogy most van?

2020. febr. 9. 20:32
 1/1 anonim ***** válasza:

Izomtomeget szedsz fel először, amivel lehet jár a kajálás miatt zsíromét is

De ez a protokoll, magasabb kalória, emelt makrok, nagyobb sulyok, kevesebb ismétlés, lesz egy izomzatod, ami utána diétával és vizualitással szépen jobb ki fog rajzolódni. Tomegeleskor lehet csokit, sz.r kajákat enni, keményítős etelek, igazából bármi bár persze egészséges eteleket ajamlott , de diéta alatt egyértelműen nem mehetnek ugyan azok a kaják, és nem is lehet ugyan annyit enni

2020. febr. 12. 14:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!