Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Valóban az időmet vesztegetem...

Valóban az időmet vesztegetem a hosszú intenzív kardio edzésekkel?

Figyelt kérdés
Heti 4x2 órát járok konditerembe, ebből 45 perc mindig kardio edzés, illetve az egyik napon szintén csak kardio edzést végzek. A célom nem az izmosodás, hanem a szálkásítás illetve az egészség megőrzése, viszont több ember is valamiért ellenzi a kardioedzéseket. Miért? Mi a gond vele?
2020. febr. 9. 12:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy gondolom, hogy a 45 perces kardió, heti 2-4 alkalommal nem olyan sok. Persze attól is függ milyen gyakorlatotokat végzel. Neked kell érezned. De nagyon intenzív eddzésnél, többet veszíthetsz az izomtömegből is. És ha valaki túlsúlyos akkor az izületekre is oda kell figyelni. Meg persze az étrendre.
2020. febr. 9. 13:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Kardio alatt futást, lépcsőzést és biciklizést értek. 50-60%-ban futást.
2020. febr. 9. 13:51
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

"hosszú intenzív kardio"

Itt valami nem stimmel...

"több ember is valamiért ellenzi a kardioedzéseket."

Mert idióták.

2020. febr. 9. 19:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Szálkásításhoz a kaját kell beállítani. Sok kardiótól egy határon túl nem fejlődik az izom. A test nem szeret felesleges terhet vinni futás közben (sem).
2020. febr. 11. 04:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!